Ostvario san

Ivan Zak poklonio sako svom neobičnom prijatelju

showbuzz showbuzz DNEVNIK.hr

U Slavonskom Brodu živi mali Ivan Zak. Doduše, zove se Filip Gavran, ali po svemu ostalom nalik je na popularnog pjevača. Na poziv bake Božice, ekipa inMagazina odlučila je prirediti iznenađenje četverogodišnjem Filipu i upoznati ga s njegovim idolom. .

'Slušam samo Ivana Zaka' odlučno je rekao tri godine i devet mjeseci stari dječak Filip Gavran iz Slavonskog Broda. Njegova baka Božica naime, rekla mu je da dolazi ekipa s Nove tv snimiti spot u kojem će on pjevati popularni Zakov hit 'Naučila si me', no nije mu rekla kakvo ga iznenađenje još očekuje.

Pogledaj i ovo Ivan Zak Poznati su detalji Ivanu Zaku ljubomorni muž obožavateljice zaprijetio policijom, evo što ga je na to natjeralo: "Da se to odmah riješi!"

>> Šok u Petkom s Petkom: Nije joj se mogla sjetiti imena

Naime na oduševljenje cijele obitelji u Filipovu kuću ušao je sam Ivan Zak, došavši upoznati svog malog dvojnika. 'Pa isti si ja, od frizure do sakoa', rekao je Zak malom Filipu, koji ga je isprva samo gledao, no ubrzo se opustio i ispričao mu sve pojedinosti i svog malog života, od sviranje gitare do cure na moru.

Zak je Filipu donio puno poklona, no najveće iznenađenje bio je sako, identičan onome kakav nosi Ivan, samu u Filipovoj veličini. Koliko sličnosti imaj mali i veliki IZak pogledajte u video prilogu, a ako i vi želite nekom svom prirediti iznenađenje, pošaljite e-mail na petko@novatv.hr.

DNEVNIK.hr SHOWBUZZ pratite putem iPhone/iPad | Android | Twitter | Facebook  

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene