priča se, priča

Izgledom podsjeća na Talijana koji je neodoljiv ženama, a sada je pred njim ogromna prekretnica?

1/11 >> Pogledaji ovu galeriju Igor Drvenkar naslijedit će Akija Rahimovskog u Parnom valjku - 5 Igor Drvenkar naslijedit će Akija Rahimovskog u Parnom valjku - 1 Igor Drvenkar naslijedit će Akija Rahimovskog u Parnom valjku - 2 Igor Drvenkar naslijedit će Akija Rahimovskog u Parnom valjku - 3 Igor Drvenkar naslijedit će Akija Rahimovskog u Parnom valjku - 4 Igor Drvenkar Igor Drvenkar Igor Drvenkar Igor Drvenkar - 4 Igor Drvenkar - 3 +0 Igor Drvenkar - 1 Galerija

Mjesec je dana prošlo od prve godišnjice smrti Akija Rahimovskog. Iako su njegov lik i djelo nezamjenjivi, Parni valjak već je neko vrijeme u potrazi za novim pjevačem. U glazbenim krugovima šuška se kako će legendarnog pjevača zamijeniti glazbenik i bivši pjevač grupe Gea - Igor Drvenkar, a detalje saznaje ekipa In magazina.

O nastavku rada benda i eventualnom novom vokalu Parnog valjka dosad se često nagađalo. Prvo se kao mogući novi pjevač spominjao Kiki Rahimovski, čiji glas jako podsjeća na onaj tate Akija. Na velikom zagrebačkom koncertu u njegovu čast, prije godinu dana, još se ništa nije znalo.

"U ovom trenutku ne razmišljam što će biti za pola sata, a kamoli sutra", izjavio je tada Kiki.

Pogledaj i ovo Alen Bičević kao Gabi Novak, TLZP - 23 Nije bilo jednostavno! Alen Bičević briljirao je kao Gabi Novak i odnio svoju drugu pobjedu u hit-showu: "Osjećaj koji sam imao je famozan, nešto neopisivo!"

Potom se kao o mogućoj zamjeni govorilo o Filipu Rudanu, omiljenom među tinejdžericama. No Hus se nikada nije zalijetao izjavama o tome što će biti s bendom u budućnosti ni tko bi mogao naslijediti Akija. Sve dok nisu krenule glasine. A sada su sve glasnija šuškanja da će legendarnog Akija na pozornici zamijeniti Igor Drvenkar, bivši pjevač grupe Gea.

Perspektivni 31-godišnjak ima nagradu za najboljeg mladog kantautora, a s bivšim bendom često je svirao na svadbama.

"Mislim da je sudjelovati u nečemu što se potpisuje za čitav život stvarno jedna velika čast i tu si dajemo maksimalan trud zato jer znamo od kakve je to zapravo važnosti", izjavio je Igor jednom prilikom.

Prepoznatljiv je po rašpi u glasu, koja se odlično uklapa u rokerski đir Parnog valjka.

Prije koju godinu snimio je duet "Samo poželi" s bišom Feminemkom Ivanom Marić.

"Ivana, kad je došla u studio i kad je otpjevala tu pjesmu, evo sam autor je rekao - nismo mogli bolju suradnicu naći", ispričao je Igor.

Uz to što pjeva, Igor je i glumac u mjuziklima Ljepotica i zvijer te Jesus Christ Superstar. Izgledom mnoge podsjeća na magapopularnog frontmena beda Maneskin, prošlogodišnje eurovizijske pobjednike.

Koga kod da odaberu za novog vokala, s kultnim će bendom nastaviti ispisivati nove stranice glazbene povijesti, ondje gdje je Parni valjak stao nakon Akijeva odlaska.

  1/21 >> Pogledaji ovu galeriju Heidi Klum i Tom Kaulitz Heidi Klum i Tom Kaulitz Heidi Klum - 3 Heidi Klum i Tom Kaulitz - 2 +16 Heidi Klum i Tom Kaulitz - 1 Celebrity Par u koji su svi sumnjali proslavio je svoju ljubav fotografijom na kojoj su goli, a teško je povjerovati da je ona 16 godina starija od njega!

1/33 >> Pogledaji ovu galeriju Ivana Knoll - 5 Ivana Knoll - 1 Ivana Knoll - 2 Ivana Knoll - 6 +28 Ivana Knoll - 7 Celebrity Ivana Knoll polugola hrabro prošetala hladnim ulicama Londona, građani i turisti snimali je mobitelima

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene