Tko se ne srami?

Tko su poznati Hrvati koji su spremni skinuti sve sa sebe pred objektivom te kako se nose s lavinom komentara?

1/11 >> Pogledaji ovu galeriju In Magazin: Obnaženi Hrvati i umjetnost akta - 1 In Magazin: Obnaženi Hrvati i umjetnost akta - 2 In Magazin: Obnaženi Hrvati i umjetnost akta - 3 In Magazin: Obnaženi Hrvati i umjetnost akta - 4 In Magazin: Obnaženi Hrvati i umjetnost akta - 5 In Magazin: Obnaženi Hrvati i umjetnost akta - 6 In Magazin: Obnaženi Hrvati i umjetnost akta - 7 In Magazin: Obnaženi Hrvati i umjetnost akta - 8 In Magazin: Obnaženi Hrvati i umjetnost akta - 9 In Magazin: Obnaženi Hrvati i umjetnost akta - 10 +0 In Magazin: Obnaženi Hrvati i umjetnost akta Galerija

Iako statistike idu više u prilog ženskoj nagosti na filmskom platnu i pred fotoobjektivima, u ovom hrabrom, a često i humanitarnom podvigu, za njima ne kaskaju ni poznati Hrvati.

Akt ne bi trebao biti tabu tema, jedna je od poruka crno-bijele fotografije nagog tijela Gorana Bogdana. Ovaj glumac pozirao je svojoj prijateljici, fotografkinji Maji Grbešić, a nedavna izložba itekako je zainteresirala javnost.

''Tijekom snimanja više sam ja imala tremu nego Bogdan. Nije sramežljiv jer glumi u brojnim serijama. Kako je on meni rekao - moj alat je moje tijelo'', ispričao je. 

''Već godinama kroz ovaj posao se učim da tijelo i sva sredstva dosegnu veće sfere, veće proizvode. Svi mi u ovoj branši koristimo tijelo kao alat. Akt je samo kao žanr'', smatra Goran Bogdan. 

Pogledaj i ovo Luka Nižetić ''zrelost mi odgovara'' Luka Nižetić o svojim fotografijama zbog kojih padaju komplimenti: ''Brinem o sebi i zadovoljan sam svojim životom''

Bogdan svakako nije prvi glumac koji se skinuo pred objektivom. I Janko Popović Volarić razmišlja jednako. Za potrebe filma, pokazao je baš sve.

Nije trebalo mnogo da nekadašnje lice hrvatske hokejaške scene Goran Bezina postane predmetom maštanja mnogih žena. Nekadašnji medvjed svojih je 100 kilograma mišića izložio u humanitarne svrhe.

Biti nag pred fotoobjektivom nije strano ni Nikoli Karabatiću. Posebno ako se radi o snimanju kalendara. On je jedan od sportaša koji nikada nije bježao od očiju javnosti, već je rado sudjelovao u provokativnim kampanjama, a za njim jednako uzdišu i žene i muškarci.

Već tradicionalno, uoči Božića, svake godine i hrvatski vaterpolisti snime seksi kalendar. Biti minimalno odjeven im je u opisu posla, no pred kamerama je ipak nešto drugačije nego u vodi.

''Pa malo je čudno pred kamerama, ima tu puno ljudi, pa te gledaju, mažu, šminkaju, snimaju'', govori Ivan Marcelić. 

Iako nisu pozirali nagi, fotografije hrvatskih nogometnih reprezentativaca nije lako zaboraviti. Dejan Lovren i njegova stražnjica i danas jasno žive u glavama mnogih obožavateljica.

Upravo zbog tih fotografija završio je na listama najseksi muškaraca na svijetu, ali njemu u prvi trenutak baš i nije bilo drago.

Luka Nižetić pjeva, svira, pleše, glumi, bavi se fotografijom i kuha, a uz sve to pozirao je i nag kako bi spasio životinje.

No nije stalo samo na plemenitoj gesti. Luka je svoje isklesano tijelo volio pokazivati zaista često i hvala mu na tome.

Cijelu priču pogledajte u prilogu In magazina!

IN magazin gledajte od ponedjeljka do petka u 17:30 na Novoj TV, a propuštene emisije pogledajte besplatno na novatv.hr.

1/2 >> Pogledaji ovu galeriju Franka Batelić, Ingrid Batelić (Foto: Instagram) +0 Franka Batelić - 6 Celebrity Franka Batelić pozirala s mamom za koju često kažu da izgleda kao da joj je sestra, pogledajte koliko su slične

1/4 >> Pogledaji ovu galeriju Azra Grljević - 4 Azra Grljević - 3 Azra Grljević - 2 +0 Maja Šuput za vrijeme nastupa Azre Grljević - 1 Celebrity Žena s koje nisu mogli skinuti pogled zbog njezina talenta: ''Najviše me živcira kad pitaju imam li donje rublje ispod kostima''

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene