Sretno, mladenci!

Ovo su hrvatski nogometaši koji su u proteklih nekoliko mjeseci obećali vječnu ljubav svojim izabranicama!

1/16 >> Pogledaji ovu galeriju In Magazin: Vjenčanja nogometaša - 10 In Magazin: Vjenčanja nogometaša - 1 In Magazin: Vjenčanja nogometaša - 2 In Magazin: Vjenčanja nogometaša - 3 In Magazin: Vjenčanja nogometaša - 4 In Magazin: Vjenčanja nogometaša - 5 In Magazin: Vjenčanja nogometaša - 6 In Magazin: Vjenčanja nogometaša - 7 In Magazin: Vjenčanja nogometaša - 8 In Magazin: Vjenčanja nogometaša - 9 +5 In Magazin: Vjenčanja nogometaša - 11 Galerija

Ovo su hrvatski nogometaši koji su u proteklih nekoliko mjeseci izrekli sudbonosno ''da'' svojim izabranicama, a detalje vjenčanja i pregled raskošnih vjenčanica i odijela napravili su Davor Garić i Julia Barać.

Hrvatski nogometni reprezentativac i Helena Matić ovog su vikenda izrekli sudbonosno da u Zadru nakon 5 godina veze.

Pogledaj i ovo Marko Livaja Zaboravljene fotografije Evo kako je Marko Livaja izgledao prije 10 godina, jedno vrijeme nosio je Beckhamovu irokezu!

U intervjuu 2018. za Inmagazin je sramežljivo priznao da je jedan od njegovih rituala pri izlasku na teren već tada bio vezan uz Helenu.

''Poljubim ovu narukvicu, stvarno je dosta toga vezano uz curu.''

''Cure se moraju dosta odricati u vezama s nogometašima'', rekao je te otkrio i da mu djevojka voli kuhati.

Na vjenčanju se okupilo zanimljivo društvo, a gosti su bili Luka Modrić, Šime Vrsaljko, Domagoj Vida i Danijel Subašić, a goste su zabavljali Petar Grašo i Saša Matić.

U bračnu luku nedavno je uplovio i još jedan reprezentativac – Tin Jedvaj.

Mladi par pred oltar je stao u Varaždinu, a Dina Dragija blistala je u raskošnoj vjenčanici dugih rukava prekrivenoj šljokicama i perlicama, dok je Tin dječački duh pokazao razbarušenom frizurom.

Još jedno vjenčanje zbilo se i u Dubrovniku između Duje Ćaleta-Cara i Adriane Đurđević. Mladenka je plijenila pozornost u raskošnoj vjenčanici neobičnih detalja, a Duje je još jednom pokazao zašto je na listi najzgodnijih nogometaša. U rukama je ponosno držao sinčića Maura, a ovo im nije bilo prvo vjenčanje jer su prošle godine već stali pred oltar kod matičara.

Marko Livaja obećao se na vječnu ljubav svojoj Iris, a Hajdukova desetka sve je oduševila elegantnim izgledom u odijelu dok se mladenka skrivala od znatiželjnih pogleda javnosti skrivajući se ispod kišobrana.

Sudeći prema tome kako su se nanizala vjenčanja u redovima naših nogometaša, do kraja godine očekujemo još koje nogometno ''da, uzimam''.

InMagazin gledajte od ponedjeljka do petka u 17:30 na Novoj TV, a propuštene emisije pogledajte besplatno na novatv.hr.

1/13 >> Pogledaji ovu galeriju Jovana Joksimović - 1 Jovana Joksimović - 2 Jovana Joksimović - 5 Jovana Joksimović - 4 +8 Jovana Joksimović - 3 Celebrity Jovana Joksimović u nikad kraćoj haljini pokazala istrenirane noge, a svi su primijetili i kako se još potrudila istaknuti ih!

1/29 >> Pogledaji ovu galeriju Calvin Klein i Kevin Baker Calvin Klein i Kevin Baker - 1 Calvin Klein i Kevin Baker - 2 Calvin Klein i Kevin Baker - 4 +24 Calvin Klein i Kevin Baker - 5 Celebrity Ljubio je ljepotice i bio s njima u braku, no sreća mu se osmjehnula tek kad je upoznao 46 godina mlađeg partnera s kojim danas uživa

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene