Brutalno zgodna!

Jovana Joksimović u nikad kraćoj haljini pokazala istrenirane noge, a svi su primijetili i kako se još potrudila istaknuti ih!

Jovana Joksimović - 1 Jovana Joksimović - 1 Instagram 1/13 >> Pogledaji ovu galeriju Jovana Joksimović - 1 Jovana Joksimović - 2 Jovana Joksimović - 5 Jovana Joksimović - 4 Jovana Joksimović - 3 Jovana Joksimović - 6 Željko i Jovana Joksimović - 1 Jovana i Željko Joksimović - 4 Jovana i Željko Joksimović - 1 Jovana Joksimović (FOTO: Instagram) +2 Jovana Joksimović (FOTO: Instagram) Galerija

Jovana Joksimović mnoge je iznenadila svojom pojavom na televiziji u ultra kratkoj haljinici koja nimalo nije sakrila njene duge noge, a gledatelji su zamijetili i još nešto.

 

Pogledaj i ovo Željko i Jovana Joksimović Kakva vila, kakva raskoš! Luksuz u kojem žive Željko i Jovana Joksimović teško je opisati, ovo velebno zdanje kupili su za 2,5 milijuna eura od prijatelja!

Jovana Joksimović, srpska novinarka i televizijska voditeljica te supruga jednog od najpoznatijih balkanskih pjevača Željka Joksimovića, iznenadila je pojavom u jednoj srpskoj emisiji na televiziji.

Jovana je odjenula haljinicu bež boje s istaknutim kratkim rukavićima, a u prvi plan su itekako upale njene duge noge koja ova kratka haljinica nije mogla niti malo sakriti.

Ipak, osim dugih nogu koje su već poznate diljem balkanske regije, gledatelji su zamijetili kako je Jovana noge namazala uljem ili losionom koji je noge učinio još više njegovanim i teško je bilo skinuti pogled s njih.

Iako ovu metodu koristi puno djevojaka i žena kako bi noge izgledale što ljepše, voditeljicu su mnogi ipak obasuli smiješnim komentarima.

''Ulje na platnu'', napisao je jedan od korisnika društvenih mreža aludirajući na Jovanine ''masne'' noge, ali voditeljicu su u komentarima obožavatelji ipak obranili i složili se kako je brutalno zgodna.

''Ona sija'', ''Ma savršena!'', ''Uvijek zgodna…'' bili su pozitivni komentari na Jovaninu odjevnu kombinaciju.

Joksimović je svoju pojavu dodatno podigla modernim štiklama na vezanje u maslinastoj boji, a pažnju je krao i dekolte koji je istaknuo stisnute grudi u haljini.

1/25 >> Pogledaji ovu galeriju Tin Jedvaj i Dina Dragija Tin Jedvaj i Dina Dragija Tin Jedvaj i Dina Dragija vjenčanje Tin Jedvaj i Dina Dragija vjenčanje +20 Tin Jedvaj i Dina Dragija vjenčanje Celebrity Jedvaj objavio neviđene fotke raskošnog vjenčanja s lijepom Dinom, otkrio kako je sve izgledalo i dok nije bilo službenih fotografa!
1/18 >> Pogledaji ovu galeriju Sistine Stallone - 2 Sistine Stallone - 1 Sistine Stallone - 3 Sistine i Sophia Stallone s majkom Jennifer +13 Sistine Stallone - 4 Zanimljivosti Kći legendarnog glumca bez grudnjaka prošetala ulicom, ovaj nedostatak primijeti se na prvi pogled

 

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene