Sliježu se dojmovi

Jedvaj objavio neviđene fotke raskošnog vjenčanja s lijepom Dinom, otkrio kako je sve izgledalo i dok nije bilo službenih fotografa!

Tin Jedvaj i Dina Dragija Tin Jedvaj i Dina Dragija Tin Jedvaj/Instagram 1/25 >> Pogledaji ovu galeriju Tin Jedvaj i Dina Dragija Tin Jedvaj i Dina Dragija Tin Jedvaj i Dina Dragija vjenčanje Tin Jedvaj i Dina Dragija vjenčanje Tin Jedvaj i Dina Dragija vjenčanje Tin Jedvaj i Dina Dragija vjenčanje Tin Jedvaj i Dina Dragija vjenčanje Tin Jedvaj i Dina Dragija vjenčanje Tin Jedvaj i Dina Dragija vjenčanje Tin Jedvaj Dina Dragija (Foto: Instagram) +14 Tin Jedvaj Dina Dragija (Foto: Instagram) Galerija

Tin Jedvaj objavio je na Instagramu fotografije s vjenčanja s Dinom Dragijom.

Nogometaš Tin Jedvaj podijelio je sa svojim pratiteljima na Instagramu dosad neviđene fotografije s njegova raskošnog vjenčanja s Dinom Dragijom koje je održano u Varaždinu prije nekoliko dana.

Pogledaj i ovo Izabel Kovačić Prekrasna! Izabel Kovačić isticala se među gostima na vjenčanju Tina Jedvaja i Dine Dragije, zablistala je u crnoj toaleti!

"Officially my ride or die", napisao je Tin uz fotografije, a sudeći prema njima bio im je to zaista jedan od najljepših dana u životu i zabavljali su se nikad prije.

 
 
 
 
View this post on Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Tin Jedvaj (@tinjedvaj16)

"Čestitam ljepotani", "Prekrasni ste oboje", "Savršeni", "Svu sreću želim, Dina kraljica", "Jako ste lijepi", neki su od komentara među brojnim čestitkama koje su mu uputili pratitelji.

Nakon što su se slegli dojmovi Dina je pokazala kako je izgledala njihova glamurozna torta koja je imala čak sedam katova, a prije rezanja torte mladenci su zajedno s gostima gledali spektakularni vatromet. Goste su zabavljali dečki iz benda Lexington, a posebno iznenađenje večeri bio je nastup Saše Matića.

Mladenka je zablistala u dvije vjenčanice, prva je bila jednostavna bez detalja, sirena kroja, a druga je bila blještava s velikim prorezom.

1/12 >> Pogledaji ovu galeriju Coleen Rooney - 2 Coleen Rooney - 3 Coleen Rooney - 4 Coleen Rooney - 1 +7 Coleen i Wayne Rooney Celebrity Njezin opušteni potez s plaže dokaz je da je ne brinu zli komentari zbog muža preljubnika, koji joj je i ovaj put pravio društvo

1/18 >> Pogledaji ovu galeriju Sistine Stallone - 2 Sistine Stallone - 1 Sistine Stallone - 3 Sistine i Sophia Stallone s majkom Jennifer +13 Sistine Stallone - 4 Zanimljivosti Kći legendarnog glumca bez grudnjaka prošetala ulicom, ovaj nedostatak primijeti se na prvi pogled

 

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene