Žena uživa

Njezin opušteni potez s plaže dokaz je da je ne brinu zli komentari zbog muža preljubnika, koji joj je i ovaj put pravio društvo

Coleen Rooney Coleen Rooney Profimedia 1/12 >> Pogledaji ovu galeriju Coleen Rooney - 2 Coleen Rooney - 3 Coleen Rooney - 4 Coleen Rooney - 1 Coleen i Wayne Rooney Wayne i Coleen Rooney Coleen Rooney - 1 Coleen Rooney, Wayne Rooney (Foto: Getty Images) Coleen Rooney, Wayne Rooney (Foto: Getty Images) Coleen Rooney (Foto: Profimedia) +1 Coleen Rooney, Wayne Rooney (Foto: Profimedia) Galerija

Coleen i Wayne Rooney odmaraju se na Ibizi, na kojoj su ih snimili paparazzi kako uživaju na jednoj od plaža.

Britanski nogometaš Wayne Rooney snimljen je na odmoru na Ibizi, no zasjenila ga je njegova atraktivna supruga Coleen Rooney, koja mu je dosad oprostila niz afera i preljuba.

Pogledaj i ovo Coleen Rooney - 5 Brak pun problema Pisao joj je ljubavne pjesme, ona je uporno odbijala izaći s njim, a onda mu je u braku oprostila druge žene i skandale!

36-godišnja Coleen pozornost je plijenila u ružičastom bikiniju dok se kupala u moru, sunčala i ispijala hladna pića. U jednom se trenutku odlučila malo opustiti i odvezati trakice bikinija, koji joj je nakon toga jedva prekrio bujne grudi.

Popularna Britanka nedavno se osvrnula na brojne komentare o njihovu braku, koji su obilježile Wayneove brojne afere s drugim ženama. Opraštala mu je stvari koje mu vjerojatno niti jedna druga ne bi oprostila, a poznaje ga od svoje 12. godine.

"Mislim da sam imao 11 ili 12 godina, ne sjećam se točno, već sam tada znao da se želim vjenčati s njom. Rekao sam joj: 'Kad narastemo, vjenčat ćemo se i rodit ćeš nam djecu.' Nije mi vjerovala, ali evo, sada imamo četvero djece", izjavio je Wayne te dodao kako ju je tada zaveo pjesmama koje je pisao za nju.

"Bile su veoma romantične, već se tada vidjelo da me ludo voli", rekla je Coleen.

Čim su postali punoljetni, zaručili su se, no onda su nastali i prvi problemi. Naime, Waynea je pratio loš glas i pričalo se da je ženskaroš, no unatoč pričama vjenčali su se 2008. u Italiji. Samo dvije godine kasnije mediji su masovno pisali o njegovoj prevari s konobaricom s Floride.

"Kad je izašla priča o Wayneu i prostitutkama, moj život potpuno se preokrenuo. Provela sam dane u kući misleći da je cijeli svijet protiv mene. Imali smo tek 18, a pisali su da je već sa 16 posjećivao prostitutke. Bila sam vrlo uznemirena, ali sam isto tako znala da nikada neće naći djevojku kao što sam ja, koja će za njega dati sve i koja je s njim odrasla", ispričala je Coleen, a u dokumentarcu spominje i utjecaj lošeg društva.

"Za sve njegove gluposti kriv je alkohol i to je tako i danas. Znate i sami da me je nedavno opet prevario. Jednostavno ne može piti bez nadzora. Zapravo, loše je po Rooneya da je uopće bez nadzora", dodaje Coleen.

"Jednostavno sam bio na pogrešnom mjestu u pogrešno vrijeme, i to pod utjecajem alkohola. U takvim okolnostima donosite loše odluke i napravite pogreške", pokušao se opravdati Wayne.

Pratitelji joj konstantno pišu da je "glupa" što je i dalje s njim i što mu oprašta. Coleen je o tome progovorila nakon jedne od prevara.

"Prije nego što krenu priče, ja još uvijek nosim vjenčani prsten. Iako mnogi kažu da nisam dužna da ikome išta objašnjavam, ja znam zašto to želim. I znam da većina smatra da sam glupa jer ostajem u ovom braku, ali ja nisam glupa, već želim raditi na tome da ovo uspije. Ne, Wayne se ne vraća kući jer iz nje nikad nije ni otišao", kaže Coleen.

1/6 >> Pogledaji ovu galeriju Danijela Dvornik Danijela Dvornik Danijela Dvornik - 3 Danijela Dvornik +1 Danijela Dvornik Celebrity Danijela Dvornik objavila fotke u zanimljivom crvenom badiću, zbog jedne je stvari dobila posebnu pohvalu!

1/18 >> Pogledaji ovu galeriju Žanamari Perčić - 4 Žanamari Perčić - 1 Žanamari Perčić - 3 Žanamari Perčić - 2 +13 Žanamari Perčić Celebrity Nikad bujniji dekolte Žanamari je istaknula u seksi crvenoj haljini, komotno može stati uz bok svjetskim divama!

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene