rasplesana era

Hedonizam, poroci i najveće svjetske face, prisjećamo se ere Studija 54: "Razne boje, šljokice, mislim da ćemo biti hodajuće disco kugle!"

1/6 >> Pogledaji ovu galeriju In Magazin: studio 54 - 5 In Magazin: studio 54 - 3 In Magazin: studio 54 - 4 In Magazin: studio 54 - 6 In Magazin: studio 54 - 2 +0 In Magazin: studio 54 - 1 Galerija

U minutama koje slijede prizvat ćemo duh jedne od najrasplesanijih era, vremena trapezica, šljokica, natapiranih frizura i beskrajne zabave. Stephan Lupino za In magazin otkrio je kako je kultni njujorški Studio 54 izgledao iznutra te koje su zvijezde njime vladale. A ekipa koja priprema disco groznicu u Lisinskom pohvalila svojim zaštitnim disco plesnim pokretima.

Dobar dio ove mlade ekipe, možda nije ni došao na svijet kad je disco njime vladao, ali bez problema ih je ponio ritam vječnih hitova i ere najplesnije glazbe.

''Onako hedonizam i sloboda izražavanja, kako u pokretu, tako i u pjevanju i plesu, druženju, i drago mi je da ćemo barem jedan mali dio toga na jednu noć dovesti u Lisinski'', govori Ana Uršula Najev. 

Četrdesetak hitova, 50 izvođača, simfonijski orkestar, bend i deset solista na jednu večer, točnije, 2. ožujka u Lisinskom, oživjet će atmosferu najpoznatijeg diskokluba na svijetu – kultnog Studija 54 u New Yorku. A ono čemu se najviše vesele su i ekstravagantni kostimi, odnosno kako tko...

''Želio bih izbjeći obuvanje cipela na platformu, uopće cipela uz toliko plesa. Sad ste me malo prepali s ovim tako da ako ću morat nosit cipele na platformu bit će veselo. Bit ćemo u crnom, neka neutralna boja ali disco stil, sve jako usko i ja bih rekao preotvoreno za moj ukus i imidž ali neko novo iskustvo i veselim se na neki čudan način što ću tako izgledat'', otkriva Josip Palmeta.

''Razne boje, šljokice, mislim da ćemo biti hodajuće disco kugle'', dodala je Ana Uršula. 

I, naravno, ništa neće proći bez prepoznatljivih disco pokreta. Iako nešto više u ženskoj interpretaciji.

Otvoren 26. travnja 1977. Studio 54 postao je meka hedonizma i poroka, kroz koji su defilirali Elizabeth Taylor, Karl Lagerfeld, Dolly Parton, Mick Jagger, pa i Bianca Jagger, i to na bijelom konju.

Upravo su priče o tome što se zbivalo iza zatvorenih vrata postale moderni mitovi, a svi mi koji nismo, kao Stephan, imali sreće doživjeti najekstravagantnije noći u Studiju 54, uživat ćemo u njegovu dašku, u Lisinskom.

IN magazin gledajte od ponedjeljka do petka u 17:30 na Novoj TV, a propuštene emisije pogledajte besplatno na novatv.hr.

 

 

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene