Poznati na Jarunu

Halid Bešlić: Volim roštilj, ali samo kad mi ga sprema netko drugi!

showbuzz showbuzz Foto: DNEVNIK.hr

Na jučerašnjem Piknik festivalu na Jarunu publiku su zagrijavali Halid Bešlić i Zabranjeno Pušenje, a na humanitarnoj roštiljadi neka naša poznata lica otkrila su nam male tajne tog zanata.

 Za sve one koji nisu bili na otvorenju festivala, propušteno mogu nadoknaditi u idućih nekoliko dana koliko traje Jarun Piknik Festival.

Pogledaj i ovo Robbie Williams - 2 Iskrena ispovijest Robbie Williams otvoreno o detaljima iz privatnog života, demonima, ovisnosti i vlastitoj djeci

Jučerašnji praznik rada mnogi su proveli neradno - uz obitelj i prijatelje ili, kao većina Zagrepčana, uz Jarun i roštilj. Na Piknik festivalu zabavljali su se i Enis Bešlagić, Neven Ciganović i Lovro Šprem koji su na humanitarnoj roštiljadi otkrili svoje male tajne dobrog roštilja.

'Ćevap ima tri strane, to ne smije zaboravit nijedan iskusan roštiljdžija. Mi smo Bosanci inače, kako bi rekli, vični u tom zanimanju. Ne smijem janjetu u oči pogledat koliko sam ih ispekao', našalio se Davor Sučić Sejo iz Zabranjenog pušenja.

A dok je Zabranjeno pušenje zabavljalo okupljene pred rock pozornicom, Halid Bešlić ugrijao je atmosferu na glavnoj pozornici. Otkrio je kako voli roštilj i ambijent roštiljanja, ali da mu roštilje zapravo uvijek priprema netko drugi. Baš kao i Cigiju koji je priznao da ga najčešće - naručuje. Tko je, a tko nije zasukao rukave na otvorenju prvog Jarun festivala, provjerite u priloženom videu inMagazina.

DNEVNIK.hr SHOWBUZZ pratite putem iPhone/iPad | Android | Twitter | Facebook  

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene