Zvijezde 80-ih godina

"Danas je lakše uspjeti na sceni, ali teže se od toga živi"

showbuzz showbuzz DNEVNIK.hr

Kultna rock grupa Boa, uoči proslave svojeg 35-og rođendana prisjetila se svojih zvjezdanih trenutaka.

Članovi legendarne Boe u 35 godina dugoj karijeri vidjeli su i doživjeli uistinu svašta. No okušali se u minigolfu nisu nikada. A kao što je opće poznato - za sve postoji prvi put.

Pogledaj i ovo Alen Bičević kao Gabi Novak, TLZP - 23 Nije bilo jednostavno! Alen Bičević briljirao je kao Gabi Novak i odnio svoju drugu pobjedu u hit-showu: "Osjećaj koji sam imao je famozan, nešto neopisivo!"

„Savršeno, do sada boljeg učenika nismo imali“, kazao je predsjednik hrvatskog minigolf saveza Mislav Bjažić, koji nije krio oduševljenje Zvonimirom Bučevićem.

„Članovi Boe su se tako snašli, da bi se zapitali neki članovi reprezentacije. Ja sam ih pozvao da dođu malo na probne treninge, da nam se pridruže. Nije ovo bila samo početnička sreća, vidi se, kako je rekao gospodin, potrebna je koncentracija“, dodajte Bjažić za In Magazin.

A da članovima Boe sport nije nepoznanica, dokazuje i Mladen Puljiz. „Ja se cijeli život bavim tenisom. Igram ga uglavnom rekreativno koliko stignem. Uglavnom sad umjesto singla igram double. Inače idem na skijaško trčanje dosta sam aktivan u skijaškom trčanju“, hvali se Puljiz.

Razlog našeg druženja s Boom je 35. obljetnica objave njihova prva dva albuma. Tri i pol desetljeća na sceni proslavit će 25. ožujka, koncertom u zagrebačkoj Tvornici kulture.  „Bilo je tu divnih trenutaka. Teško je izdvojiti nešto posebno. Možda nastup pred Davidom Bowiejem na maksimirskom stadionu“, ističu članovih Boe.

„Početkom osamdesetih biti glazbenik u Zagrebu je bilo jako zgodno. Bili smo popularni, koncerti su bili rasprodani. Interes za to što smo radili bio je stvarno velik“, dodaje Puljiz. A je li danas teže uspjeti na glazbenoj sceni nego nekad?  „Zapravo je možda lakše uspjeti, ali je teže od toga živjeti“, smatra Bučević.


Više pogledajte u prilogu In magazina. IN magazin gledajte od ponedjeljka do petka u 17:30 na Novoj TV, a propuštene emisije pogledajte besplatno na novatv.hr.

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene