Hana Huljić i Petar Grašo postali su roditelji. Nna svijet je stigla njihova djevojčica. O Haninoj trudnoći posljednjih mjeseci mnogo se i pisalo i pričalo. A među poznatima još je onih u slatkom iščekivanju prinove. Drugo dijete čeka i pjevačica Franka Batelić, a kako provodi svoje trudničke dane redovito objavljuje buduća mama Blanka Vlašić.

Galerija In Magazin: Hrvatske trudnice - 1 In Magazin: Hrvatske trudnice - 2 In Magazin: Hrvatske trudnice - 3 +26 In Magazin: Hrvatske trudnice - 4

Obitelj Huljić Grašo jučer je postala bogatija za još jednog člana. Hana Huljić i Petar Grašo postali su roditelji djevojčice Albe.

Vezani članci Tonči Huljić Tonči Huljić progovorio o vjeri i otkrio neke nepoznate detalje o sebi: ''Počeo sam čitati znakove i primjećivati'' Tonči, Vjekoslava i Hana Huljić Ponosni Tonči i Vjekoslava pozirali u prvom izlasku s trudnom Hanom nakon vjenčanja, Graši su bili prava obiteljska podrška!

"Zvijezda je rođena" napisao je na svom instagram profilu Tomaž Kavčić, Grašin vjenčani kum i otkrio ime djevojčice koja je svijet stigla nekoliko dana prije termina.

''U jednu ruku toliko se veselim, sad mi je to već postalo potpuno prirodno, a u drugu vjerojatno ću tek saznati što me čeka'', ovako je Hana govorila prije samo 3 tjedna na svom posljednjem nastupu koji u visokoj trudnoći održala u Zagrebu.

Veliki dan, dolazak na svijet prvog djeteta s nestrpljenjem je iščekivao i Grašo.

''Ja mislim da postane svjestan onog trenutka kad stavit biće u ruke, ali evo kazat ću vam u kratkim crtama - sretni, spremni, čekamo!'', govorio je Grašo. 

Razloga za slavlje itekako imaju i Vjekoslava i Tonči Huljić kojima je malena Alba prvo unuče.

''Veselim se tome jedva, čekam malo mi je možda još apstraktno iako svaki dan gledam i gladim taj njen trbuh ali jako se veselim tome jedan novi život, novi život se rađa'', govorila je Vjekoslava. 

Novi život na svijet stiže i u obitelj Blanke Vlašić. Jedna od naših najuspješnijih sportašica krajem godine po prvi put postat će majka, a nerijetko na društvenim mrežama objavljuje kako provodi svoje trudničke dane. Ni tjelovježbe se u trudnoći nije odrekla.

''Očekujem da će sljedeća godina donijeti nešto lijepo. Ali bit će uvijek kako Bog da, mislim kako Bog želi'', rekla je Blanka. 

I donijet će. Blanka i njezin suprug Belgijanac Ruben za kojeg se udala u svibnju, postat će roditelji dječaka.Sretna, ali i zahlavna Bogu je zbog svega lijepog što joj se događa.

''Vjera je temelj, vjera je osnova, vjera je sve. U vjeri sam našla svoj identitet. Prije bih se, recimo, dosta oslanjala na moj identitet kao sportašice, kao osobe koja vrijedi jedino ako visoko skače i jedino ako postiže uspjehe.'', rekla je Blanka. 

Aktivna trudnica je i Franka Batelić koja će na jesen po drugi put postati majka. Blaženo stanje ne sprječava ju u njezinim brojim planovima.

''Trudnoća meni nekako da neku novu energiju, nekakav adrenalin, nove ideje'', rekla je Franka. 

A kad je saznala da će ponovno postati majka emocije su je preplavile.

''Uzbuđenje, sreća to su ti neki osjećaji koji se po glavi odvijaju, ali Viktor je nekako najuzbuđeniji do svih nas'', priča Franka. 

I njezin suprug, bivši nogometni reprezentativac Vedran Ćorluka veseli se prinovi. 

''Sretan je i on svi smo sretni i jedva čekamo, sad ću ja malo se kotrljati po plaži preko ljeta uživati, odmarati'', rekla je Franka. 

Ljeto u slatkom iščekivanju provodi i dugogodišnja dnevna urednica INmagazina, Svjetlana Matić Koljenik. Ona i suprug Dalibor u kolovozu će postati roditelji dječaka.

Budućim, ali i novopečenim mamama želimo puno mirnih noći i sretnih trenutaka sa svojim novim najdražim osobama u životu.

In Magazin gledajte od ponedjeljka do petka u 17:30 na Novoj TV, a propuštene emisije pogledajte besplatno na novatv.hr.

Još brže do svakodnevnih vijesti prilagođenih tebi. PREUZMI novu Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima. Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju