prijavite se

Sandi Cenov želi razveseliti jedan sretan par originalnim poklonom za Valentinovo, ovakvu priliku ne želite propustiti!

1/11 >> Pogledaji ovu galeriju Sandi Cenov Sandi Cenov In Magazin: Sandi Cenov - 9 Sandi Cenov - 5 Sandi Cenov - 4 Sandi Cenov - 1 Sandi Cenov - 2 Sandi Cenov - 1 Sandi Cenov Sandi Cenov - 1 +0 Sandi i Ilina Cenov (Foto: Bojan Zibar i Goran Perešin) Galerija

Sandi Cenov i In Magazin pripremili su poseban poklon za Valentinovo za jedan sretan par, doznajte kako to možete postati baš vi i vaš partner.

Gledatelje In Magazina Sandi Cenov daruje za Dan zaljubljenih i to pjesmom kojom će ispričati vašu priču.

Pogledaj i ovo Sandi Cenov Prije 18 godina Sandi Cenov lijepu odvjetnicu pred oltar je odveo nakon samo tri mjeseca poznanstva, ona se pohvalila fotografijama s vjenčanja!

"Dragi moji, ako želite za Dan zaljubljenih svom partneru pokloniti više nego originalan poklon pošaljite nam svoju priču i možda baš o vašoj priči napravim personaliziranu pjesmu koja vam ostaje za sva vremena", poručio je Sandi.

Na vama je da se javite na mail inmagazin@novatv.hr, a Sandi će za jedan par otpjevati i snimiti pjesmu posvećenu njima.

IN magazin gledajte od ponedjeljka do petka u 17:30 na Novoj TV, a propuštene emisije pogledajte besplatno na novatv.hr.

1/1 >> Pogledaji ovu galeriju +0 Franka Batelić - 6 Celebrity Franka progovorila o braku s Ćorlukom pa spomenula i svekrvu: "Sada mi je jasno što su mi govorile prijateljice"

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene