Giuliano otkrio

'Oči boje meda' - 'Radi se o staroj ljubavi'

showbuzz showbuzz Foto: DNEVNIK.hr

Giuliano je ovih dana u Zagrebu snimio spot za svoju prvu božićnu pjesmu u karijeri, naziva 'Oči boje meda' – zato je i prvi put stao na klizaljke!

Pod redateljskom palicom sina Zorice Kondže, mladog redatelja Tonija Banova, splitski pjevač Giuliano prvi je put u životu stao na klizaljke. Od sigurnog ga je pada spasila Ana Batarelo, nedavno proglašena fotomodelom godine.

Pogledaj i ovo showbuzz Ispod kože Pamela Ramljak zavela mladog rukometaša Filipa Ivića

Možete ih spojiti? 'Istina je, Jelena Rozga i ja bili smo u vezi'

'Radi se o staroj ljubavi kojoj ja želim sve najbolje za Božić, s obzirom da ipak nismo skupa. Baš se veselim da je mogu prezentirati ljudima, s obzirom da sam pjevao na dosta Božićnih koncerata, a nisam nikad snimio niti jednu Božićnu pismu', kaže Giuliano o pjesmi.

Giulianovu bivšu ljubav utjelovila je pobjednica ovogodišnjeg strukovnog izbora Model Ljepote, u kategoriji Fotomomedela godine, Ana Batarelo.

'Ana je super cura. Baš mi se svidjela, i jednostavno sam je morao pozvati da surađujemo skupa. Nadam se da ćemo se družiti kad završi ovo snimanje još dugo vremena. Ja joj želim svako dobro i uspjeh u karijeri', poručio je splitski pjevač kojemu je Ana pomogla da na zagrebačkom klizalištu ne polomi noge!

Kako je bilo na snimanju pogledajte u prilogu inMagazina!

DNEVNIK.hr SHOWBUZZ pratite putem iPhone/iPad | Android | Twitter | Facebook  

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene