Prave uhode

Nina zna iz prve ruke: 'Očajno je kad vas netko prati'

showbuzz showbuzz DNEVNIK.hr

Zvijezde - uspješne, zavodljive, bogate i slavne. Jednostavno savršene i nedodirljive. Popularnost donosi hordu obožavatelja, a među njima i one koji će ipak učiniti sve za komadić pažnje svojeg idola.

Kad su glazbene dive u pitanju, sredovječni muškarci neostvarenih životnih ciljeva itekako su plodno tlo za razvoj pomahnitalog obožavatelja. Na svojoj je koži opsesiju i zaluđenost osjetila i Jelena Rozga.

Pogledaj i ovo Tursti se slikaju sa psom Nine Badrić - 3 ''da su znali tko je ona...'' Nina Badrić s pratiteljima je podijelila neočekivani upit turista koji su je sreli u Zagrebu, a nije imao veze s njom!

LeBron James izazvao pravu pomutnju na plaži - obožavatelji ga pratili u reklamnom spotu

Mjesecima ju je u stopu pratio krupan, proćelav pedesetogodišnjak. Onda je skupio hrabrosti i nazvao je. 'Ja sam mislila da me treba nešto u vezi posla, međutim, on je rekao da želi da pričamo o nama. Ja velim ''Šta nama?'' Pa o nama da pričamo, mi moram obiti skupa, mi smo stvoreni jedno za drugo', Jelena je sve prijavila policiji, nakon čega se vratila svakodnevnom životu bez straha.

Sličnu priču ima i Nina Badrić. Ninu je više od godinu dana pratio jedan muškarac iz Srbije, gdje god se ona pojavila bio je i on, dakle na svim koncertima, na svim pojavljivanjima. Nini je u jednom trenutko to postalo neugodno i zatražila je pomoć policije. 'Očajan osjećaj znati da vas netko prati uvijek i da netko dođe čak i tamo gdje ste privatno. Ali ovo je već jedna priča, kao jedna fikcija koja mi je stvarila dosta veliku nelagodu', rekla je pjevačica.

Neki zaista pretjeraju pa obožavanje idola seže izvan granica zdravog razuma. Carl McCoid je svoju strast prema Miley Cyrus čak 22 puta istetovirao na svojem tijelu, a jedan vatrogasac i krajnje suludi obožavatelj Jennifer Lopez uspio je provaliti na njezino imanje te tamo skriven proveo čak 6 dana. Madonni je jedan obožavatelj provalio u vilu - naravno, nije ništa ukrao več je samo želio osjetiti dio njezinog svakodnevnog prostora, te je ukrao jednu limenku pića.

I za kraj savjet svim vatrenim obožavateljima! Kako vam ne bi zabranili približavanje vašoj omiljenoj zvijezdi, obuzdajte svoje nagone i obožavajte umjereno.
 

DNEVNIK.hr SHOWBUZZ pratite putem iPhone/iPad | Android | Twitter | Facebook  

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene