niže uspjehe!

Čakovčanka Ema u zadnjem filmu glumi uz legendarnog Mickeyja Rourkea, evo kako joj je bilo raditi s njim!

1/30 >> Pogledaji ovu galeriju In Magazin: Ema Mur - 6 In Magazin: Ema Mur - 5 In Magazin: Ema Mur - 4 In Magazin: Ema Mur - 3 In Magazin: Ema Mur - 2 In Magazin: Ema Mur - 1 Ema i Sandro Mur - 7 Ema i Sandro Mur - 6 Ema i Sandro Mur - 5 Ema i Sandro Mur - 4 +19 Ema i Sandro Mur - 3 Galerija

Manekenka Ema Mur prošla je put od svjetski poznate manekenke do uspješne glumice i buduće majke. U posljednjem filmu pojavljuje se uz svjetski poznate glumce poput Mickeya Rourkea i Johna Cleesa. Na crvenom tepihu Venecijanskog festivala, gdje je film prikazan prvi put, pokazala je trudnički trbuščić. Je li uzbuđena zbog nove životne uloge, otkrila je Ani Veli za In magazin.

Nakon što je zasjala na ekskluzivnoj pretpremijeri filma ''The Palace'' vijesti o trudnoći lijepe Eme Mur preplavile su domaće medije.

''Osjećam se jako uzbuđeno i sretno, puno žena kaže da ih je jako strah, i mene je, ali baš moram priznati da sam ja jako uzbuđena. Medicinska sestra mi je rekla da sam ja najsretnija sooba koja dolazi na pregled. Fora mi je sve to, vidjeti, čuti bebu, baš se veselim'', rekla je Ema koja sve dobro podnosi. 

''Zasad da, i prije sam imala samo politiku slušaj svoje tijelo, ali sad sam ga baš stavrno morala početi slušati. To mi je bila najveća promjena na koju se još uvijek malo prilagođavam'', rekla je. 

Zbog okolonosti je morala odbiti i jednu izuzetno zanimljivu ponudu, da se pojavi u filmu s Leonardom DiCaprijom i Anne Hathaway. Kako se osjećala zbog toga?

''Nekako sam naučila da nema smisla plakati za prolivenim mlijekom, u smislu, ovo je toliko lijepo da štogod da se desi, nije mi ništa žo odbiti. Zbog ove životne uloge naučila sam kroz život da sve što je za vas da će vas čekati i doći će kad je vrijeme za to'', govori Ema. 

Uskoro će diljem svijeta biti prikazan njezin novi film ''The Palace'' o kojem konačno može govoriti.

''To mi je bio najveći projekt dosad, priča jednostavno prati tri paralelne radnje godstoju koji prolaze provesti novu s 1999. na 2000. u hotel ''The Palace''. Ja sam dio ruske mafije koja je jedna od grupica koja dođe u hotel i naravno, mi žene služimo kao distrakcija prikrivenim nekim operacijama koje se trebaju obaviti u hotelu'', govori Ema. 

Redatelj filma je čuveni Roman Polanski od kojeg je mnogo naučila.

''Mi smo sate i sate proveli isprobvajući scenu od pet sekundi, znači četiri sata glumite scenu od pet sekundi, ali to nikome nije smetalo, svi smo ga slušali jer je sve snimio u jedan ili dva takea. 

S njom se u filmu pojavljuje i Mickey Rourke.

''Snimati s Mickeyem je bilo fora, on je odradio svoj oosao, nije se s nikim pretjerano socijalizirao, s nikim na setu, uglavnom mislim da smo mu svi jako išli na živce. Jako je specifičan, mene je mama zvala i rekla je, molim te slikaj se s njim, ja sam rekla da ga se ne usudim pitati i dodala sam da mi je žao, ali da će ostati bez slike'', priča Ema. 

Uz glumački talent Emu krasi i poduzetnički duh. Tijekom uspješne manekenske karijere štedjela je novce kako bi započela svoj biznis s kupaćim kostimima. Nakon što se u njima slikala Kylie Jenner napravila je pravi boom.

''Meni je to isto bio šok zato što sam se jedno jutro probudila i otvorila Instagram i svi su nas krenuli tagirati, ja gledam što se događa, ništa mi nije bilo jasno'', priča Ema. 

S poslovnim uspjehom u svijetu mode, Emi se ostvario dječji san.

''Sada ćemo izbaciti i kolekciju beachweara  i haljin takod da raste kolekcija i stvarno uživam u tome'', rekla je Ema. 

IN magazin gledajte od ponedjeljka do petka u 17:30 na Novoj TV, a propuštene emisije pogledajte besplatno na novatv.hr.


SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene