BIPA FASHION.HR

ELLA DVORNIK pokazala novu boju kose i otkrila: 'Ovo mi je najbolja godina u životu'

showbuzz showbuzz DNEVNIK.hr

Zgodna Ella otkrila je što planira ovog ljeta pokazati, a što sakrivati na plaži. Anđa Marić, pak, kaže da traži ljubav!

Dok su pomno pratile nove ljetne kolekcije naših priznatih dizajnera, na drugoj večeri BIPA FASHION.HR CRUISE COLLECTION-a s poznatim smo damama otvoreno razgovarali o njihovim nesigurnostima i navodnim nedostacima. Dame su nam otkrile što će ovog ljeta skrivati, a što istaknuti na plaži.

Pogledaj i ovo Ella Dvornik došli u pratnji odvjetnika Ella i Charles nakon novog brakorazvodnog ročišta objavili zanimljive poruke na društvenim mrežama, čini se da se sve neće tako lako riješiti?

Plus size Lucija Lugomer otkrila je tako da želi da voli istaknuti na sebi struk i bokove. 'Pošto nisam bila u teretani godinu dana, ja mislim da ću sakriti većinu, po mogućnosti', rekla je Ella Dvornik, pokazavši i novu boju kose. Ivana Marić najavila je da bi ovog ljeta mogla nositi retro kostime. 'Ja trenutno u badiću izgledam kao moj sin', komentirala je Anđa Marić i nadodala da trenutno traži neku pravu ljetnu ljubav. Više možete pogledati u prilogu IN magazina.

IN Magazin gledajte od ponedjeljka do petka u 17:30 na Novoj TV, a propuštene emisije pogledajte besplatno na novatv.hr.

 

 

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene