Ekskluzivno!

Nina Badrić pustila ekipu In Magazina da zaviri u njene privatne odaje dok se sprema za nastup, evo što se krije iza svog glamura!

Nina Badrić - 3 Nina Badrić - 3 DNEVNIK.hr 1/7 >> Pogledaji ovu galeriju Nina Badrić - 3 Nina Badrić - 4 Nina Badrić - 2 Nina Badrić - 1 Nina Badrić Nina Badrić - 1 +0 Nina Badrić - 2 Galerija

Nina Badrić je na svojem valentinovskom koncertu zapjevala pred rasprodanim Lisinskim i još jednom pokazala zašto nosi titulu omiljene domaće pjevačice. IN Magazin je ekskluzivno zavirio u njezine privatne odaje gdje se priprema za nastup, a Nina je Davoru Gariću otkrila što je sve potrebno da se pretvori u divu, koji joj je neostvareni televizijski san, ali i zašto bi onaj pravi morao kleknuti ako je želi zaprositi.

Nina Badrić je pred sam izlazak na pozornicu Dvorane Vatroslava Lisinskog otkrila kako se priprema za to i ima li neku posebnu mantru.

Pogledaj i ovo In Magazin: Miroslav Škoro - 2 nije skrivala oduševljenje Evo kako je reagirala gospođa Jasminka kada joj je Miroslav Škoro uslužio kavu: Nije propustila nijedan koncert, a za sve je kriva njezina prijateljica!

"Sa šminkerom, s frizerom, ali zapravo najviše volim tišinu prije nastupa, da deset minuta uživam u miru", priznala je Nina.

Otkrila je pritom i koliko je potrebno da se iz one jutarnje Nine, kad ustane iz kreveta, da se spremi za pozornicu.

"Joj, jako puno. To je ipak profesionalna šminka, profesionalci i treba jedno sat i pol da se sve dovede u red i normalu. A prije izlaska na scenu mi uvijek nešto visi, žulja", ispričala je Nina.

Publika na koncerima poput Ninog očekuje da bude zabavljena, da sve pršti od energije, no događa li joj se ikada da joj se da na takve dane baš plače?

"Danas ne, danas sam tako dobre volje i jedva čekam da stanem na binu, da je dvorana rasprodana i da svi ljudi koji će doći da će doći po mrvu ljubavi i radosti. I želim da svi izađu iz dvorane s mišlju da im je bilo prekrasno. Ali bilo je teških dana i strašno teških situacija koje javnost nikad nije saznala niti trebala, ni sama ne znam kako sam odradila neke koncerte", priznala je Nina.

Cijeli razgovor s Ninom pogledajte u prilogu In Magazina.  

IN magazin gledajte od ponedjeljka do petka u 17:30 na Novoj TV, a propuštene emisije pogledajte besplatno na novatv.hr.

 

 

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene