NIje bio s obitelji

Zečić žali za izgubljenim vremenom: 'Kad sam im trebao nije me bilo'

showbuzz showbuzz Foto: DNEVNIK.hr

Nakon godina i godina iskustva, Dražen Zečić priznaje kako bi danas neke stvari napravio drugačije.

Iako se pod svjetlima reflektora prvi put našao već s 13 godina te danas iza sebe ima nebrojeno mnogo nastupa, Dražen Zečić i dalje prije izlaska na binu ima laganu tremu.

Pogledaj i ovo In Magazin: Dražen Zečić - 1 obiteljska idila Dražen Zečić otkrio što ga najviše veseli kad je kod kuće ''Hvala Bogu, ja uživam u tome i jednim velikim dijelom to mi je najdraže''

'Ne bi je nazvao tremom nego jednostavno odgovornost prema poslu. Dok to imate, znači da možete raditi posao, jer još uvijek imate respekt i poštovanje prema ljudima koji dolaze jer uvijek se bojite da ih na neki način ne razočarate', kaže Dražen.

Iza Dražena Zečića je 26 godina uspješne karijere. U estradno nebo se vinuo napisavši pjesmu za legendarnog Mišu Kovača.

A biti u samom vrhu estradne scene nije nimalo lak zadatak, stoga Splićanin ne zavidi svojim kolegama koji se trude u svemu biti prvi jer zna koliko je odricanja za to potrebno.

Nakon godina i godina iskustva, Zeko priznaje kako bi danas neke stvari napravio drugačije. Prvenstveno žali za izgubljenim vremenom koje nije proveo sa suprugom Boženom, sinom Petrom te kćerima Mijom i Antonijom.

'Kad sam im možda najviše trebao, kad su bili mali, najmanje me je bilo, sad je već, neću reći kasno, sad su oni odrasli ljudi, pa ja to nastojim vratiti, to tako biva u životu, ali eto - nismo mogli birati, jednostavno morao sam raditi. Ja ne opravdavam, zato govorim o onoj sredini da je čovjek mora naći. Ako je to najgore što sam napravio, pa okej, napravio sam zbog posla, možda da im bar omogućim u životu da se školuju', kaže Dražen.

Cijelu njegovu priču pogledajte u prilogu IN Magazina.

DNEVNIK.hr SHOWBUZZ pratite putem iPhone/iPad | Android | Twitter | Facebook  

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene