bilo je borbeno, ali fer!

Pobjednik MasterChefa ljubav prema gastronomiji naslijedio je od djeda: ''Ne mogu uopće shvatiti di sam i što sam!''

1/30 >> Pogledaji ovu galeriju Luka Veić - 5 Luka Veić - 4 Luka Veić - 2 Luka Veić - 1 Luka Veić Stjepan Vukadin i Luka Veić Luka Veić i Sarah Mikulec - 7 Luka Veić i Sarah Mikulec - 6 Luka Veić i Sarah Mikulec - 5 Luka Veić i Sarah Mikulec - 4 +19 Luka Veić i Sarah Mikulec - 3 Galerija

Luka Veić novi je hrvatski MasterChef. Ovaj mladić iz Neorića i najmlađi je kandidat kojem je to pošlo za rukom. U velikom finalu pobjedu je odnio ispred Sarah Mikulec. Kakvi su im dojmovi te kako bi opisao ovu svoju kulinarsku avanturu, saznala je naša Dijana Kardum za In magazin.

I tako je završila još jedna sezona najpopularnijeg kulinarskog showa. Titulom novog hrvatskog MasterChefa okitio se Luka Veić

''Nekako mi je sve ovo čudno'', priznao je Luka. 

Luka je mnogima od početka bio favorit. U kuhinji je prošao mnoge izazove, a često je sebi bio najveći kritičar.

''Svi su nekako otpočetka mislili da je ne vjerujem sebi, da ja to mogu, ali je bilo malo kontra, drugačije, ja sam sebi vjerovao bez obzira što sam bio non stop nekako najveći kritičar u svemu, ali mislim da je to normalno da bi došao do nekog uspjeha'', objasnio je Luka. 

Ljubav prema gastronomiji Luka je naslijedio od djeda. U kuhinji je pokazao mnoga znanja, zahvaljujući kojima je postao i najmlađi pobjednik hrvatskog MasterChefa.

''Ne mogu uopće shvatit di sam i šta sam, ali super je osjećaj, samo treba koji dan da se slegnu emocije pa ću onda biti možda svjesniji toga svega'', rekao je. 

Borbeno, ali fer i prijateljski, s mnogo međusobnog poštovanja, kaže, takvo je bilo njihovo posljednje kuhanje u MasterChefu. A posebno emotivno je bilo kad su vidjeli sve bivše kandidate.

''Možda je veća nervoza prije samog kuhanja, prije samog ulaska u studio jer smo konstantno iščekivali taj trenutak kad ćemo ući unutra, vidjeti sve svoje prijatelje gore, žiri je tamo i ono kad ćemo krenuti kuhat. Nekako kako smo oboje ušli unutra, odradili to sve, malo smo bili emocionalni tj. ja sam bila malo i kad smo krenuli kuhat jednostavno je to sve skupa napustilo moje tijelo i samo smo krenuli'', priča Sarah. 

''Nekako kako sam mislio da će mi nabit stres i nervozu i meni i Sari, opet su bili dobri, nisu puno vikali, ali su bila baš ono podrška i nekako dali su mi taj neki osjećaj, koji nikad ne doživiš na takav način'', ispričao je Luka. 

Planova za nastavak sada je mnogo.

''Relacija će mi biti sada malo češća Hrvatska - Danska, dok ne isplaniram što ću i kako ću dalje'', rekla je Sarah. 

''Mogli bi otić malo u Dansku na kavu, nakon toga svega kad vidimo što će bit ćemo realizirat neke ideje i dat sve od sebe da uspijemo'', dodao je Luka. 

Iskustvo kuhanja u ovoj uzbudljivoj kuhinji preporučili bi svakomu.

''Preporučujem svima koji vole kuhat, koji se vide u ovome da se prijave na MasterChef, naporno je, stresno je ali isplati se'', poručila je Sarah. 

''Isplati se sigurno, i ako ti ne donese ništa nakon ovoga svega, donijelo ti je dovoljno do sada to što si sudjelovao, što si upoznao toliko ljudi, svojih prijatelja s kojima u tri mjeseca saznaš sve. Skupa ste 24 sata dnevno'', pričaju finalisti. 

Iako je ovo kraj jednog, za sve kandidate lijepog razdoblja, nove životne i kulinarske avanture za njih tek počinju. A ovu avanturu možete iskusiti i vi. Pripremite svoje kuhače i prijavite se za novu sezonu.

IN magazin gledajte od ponedjeljka do petka u 17:30 na Novoj TV, a propuštene emisije pogledajte besplatno na novatv.hr.

1/31 >> Pogledaji ovu galeriju Aleksandra Prijović Aleksandra Prijović - 5 Aleksandra Prijović - 6 Aleksandra Prijović - 7 +26 Aleksandra Prijović i Filip Živojinović Zanimljivosti Aleksandra Prijović prekinula je koncert zbog reakcije svoga supruga Filipa, širi se snimka u kojoj se vidi što je napravio čim je došao do nje na pozornicu!

1/31 >> Pogledaji ovu galeriju Ida Prester Doček nove godine u Zagrebu Doček nove godine u Zagrebu Doček nove godine u Zagrebu +26 Doček nove godine u Zagrebu - 4 Celebrity Ida Prester oglasila se o dočeku u Zagrebu i ružnim komentarima pa pokrenula lavinu reakcija: "Smiju im se, rugaju, ponižavaju"

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene