Super se slažu

Što to sve povezuje Amerikanku Ashley Colburn i Bojana Jambrošića, koji su jednostavno kliknuli na prvu?

1/10 >> Pogledaji ovu galeriju Ashley Colburn Ashley Colburn i Bojan Jambrošić - 9 Ashley Colburn i Bojan Jambrošić - 8 Ashley Colburn i Bojan Jambrošić - 7 Ashley Colburn i Bojan Jambrošić - 6 Ashley Colburn i Bojan Jambrošić - 5 Ashley Colburn i Bojan Jambrošić - 4 Ashley Colburn i Bojan Jambrošić - 3 Ashley Colburn i Bojan Jambrošić - 2 +0 Ashley Colburn i Bojan Jambrošić - 1 Galerija

Protagoniste sljedeće priče ne povezuje samo ljubav prema glazbi već i prijateljstvo. Oni su Bojan Jambrošić i Ashley Colburn i nedavno su snimili duet kojim se predstavili na Dori. Što je ovu Amerikanku natjeralo da toliko zavoli Lijepu Našu, kako opisuje Hrvate, a kako svojeg glazbenog mentora Bojana te hoće li ova televizijska producentica nastaviti pjevačkim vodama, otkrila je ekipi IN magazina.

Za Ashley i Bojana ''Share the love" nije tek pjesma. Njezini stihovi predstavljaju ono što ovaj glazbeni dvojac živi. Ova je pjesma premijerno izvedena na ovogodišnjoj Dori, autorski je potpisuje Ashley, a videospotom su željeli pokazati kako smo svi na ovom svijetu mnogo sličniji nego što smo različiti. Također, veliča i zajedništvo proizašlo iz najtežih trenutaka.

Pogledaj i ovo Matija Cvek Najvažnija uloga Matija Cvek prvi put progovorio o kćerki Loti, ima se čime za pohvaliti: "Kad se ufuraš, ide to skroz ok!"

No ovog pjevača i američku televizijsku producenticu ne spajaju samo duet i ljubav prema glazbi. Onog trenutka kad su se upoznali, znali su, kažu, da vibriraju na istoj frekvenciji.

Ashleyina svestranost i talent više su puta prepoznati od mnogih. Među ostalim, dobitnica je nagrade Emmy za dokumentarni film o Lijepoj Našoj ''Wow Croatia''. Fascinacija Hrvatskom za nju nije ostala tek na filmskoj vrpci. Svoj komadić raja je prije tri godine pronašla u Istri.

"Život je lijep, imam kuću u Istri i volim Hrvatsku. Mislim da su Hrvati divni, uvijek kad ideš po kućama, ima rakije", našalila se Ashley.

"Ja još nisam upoznao osobu koja više voli Hrvatsku od Ashley", dodao je Bojan.

Ipak, rado se vraća u Ameriku. Ondje joj obitelj, a s obzirom na to da je pandemija usporila njezin tempo snimanja putopisnih reportaža i filmova, kreativnost izražava poezijom.

Prije najavljenog dueta Bojan će joj i dalje biti pjevački mentor, a ona njemu, šale se, turistički vodič Hrvatskom. Dosad je posjetila više od 50 zemalja svijeta, uskoro planira snimiti dokumentarni serijal na temu putovanja u vremenu korone, a Hrvatsku osjeća svojom jednako kao i rodni San Diego.

 

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene