ZGROŽENA LJEPOTICA

NEMORALNE PONUDE Bivša Miss Hrvatske progovorila o nedavnoj aferi

showbuzz showbuzz DNEVNIK.hr

Bivša misica prokomentirala je neumjesne nemoralne ponude koje sve češće stižu i putem društvenih mreža.

Iako je jedna od najsimpatičnijih miss Hrvatske Maja Spahija proslijedila svoju krunu nasljednici, ona i dalje neumorno radi. Ovoga puta postala je muza priznatom umjetniku.

'Trenutno se nalazimo u prostorima koje je Charles Bilich pretvorio u svoj atelje. On je inače poznati slikar iz Australije, korijenima iz Hrvatske. Ja sam bila jako počašćena jer je upravo i mene pozvao da budem njegova muza', govori manekenka.

Nakon poziranja vrijeme je za opuštenu šetnju Šibenikom. Bivša misica ispričala nam je kako se snalazi u muškom svijetu, naime njezin primarni posao vezan je uz građevinu.

Pogledaj i ovo In Magazin: Sandi Cenov i žena - 1 Proslavili 18. godišnjicu Sandi Cenov i njegova supruga za kamere In magazina progovorili o braku i zarukama: ''Bila je to ljubav doslovno na prvi pogled''

'U početku je svakako u bilo kakvom takvom poslu teško, ajmo reći, ženi se snaći, pogotovo da je prihvate kolege kao kolegicu, ali trenutno u ovom poslu radim kao desna ruka investitora tako da me moraju slušati', smije se Maja koja se nedavno preselila u novi stan s dečkom.

Udaja joj, kako kaže, nije na pameti. Ističe kako treba još završiti fakultet pa će onda o tome razmišljati. Nedavno se na društvenim mrežama oglasila po pitanju afere nemoralnih ponuda koje stižu manekenkama. Kaže, to je poprimilo velike razmjere, te je odlučila jedino za IN magazin prokomentirati situaciju.



'To je izašlo sve od jednog Facebook statusa Nataše, Miss Crne Gore, tako da, zgrozila sam se kako uopće netko može pitati tako nešto, ali što se tiče tih ponuda ja je direktno dobila nisam. Smatram da je svaka mlada cura može dobiti, tako da izbor je na njima hvala Bogu, ali danas sutra nikakav novac ne može oprati to što su radile', zaključuje bivša misica.

IN Magazin gledajte od ponedjeljka do petka u 17:30 na Novoj TV, a propuštene emisije pogledajte besplatno na novatv.hr.

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene