Mic, mic

Typhoon i Philadelphia prijatelji zauvijek

showbuzz showbuzz Foto: DNEVNIK.hr

Zabavni junaci naše iduće priče su maleni leopardi, odnosno bengalske mačke. To su jedne od najskupljih mačaka na svijetu, a u Križevcima ih uzgaja Dubravko Majhen.

Dubravko Majhen predstavio nam je mužjaka Typhoona i ženku Philadelphiju, a mi vam otkrivamo sve karakteristike ove egzotične pasmine.

Pogledaj i ovo In Magazin: Amerikanka Olivia - 3 Prati ju 50 tisuća ljudi Amerikanka hrvatskih korijena o navikama i mitovima Hrvata koje dijeli sa svojim pratiteljima: ''To je jedan od razloga zašto sam ostala ovdje!''

Oni zgledaju poput malenih kućnih leoparda, no tvrdi nam Dubravko, nisu ni najmanje opasne. On je jedan od tek možda četiri uzgajivača bengalskih mačaka u Hrvatskoj, a zbog njihova egzotičnog izgleda, kao i mnogi drugi, na prvi se pogled zaljubio, i to na izložbi mačaka.

Typhoon i Philadelphia, kako se zovu njegovi mezimci, pasmina su dobivena križanjem azijske leopard mačke i obične mačke. Iako, ako je kupujete, morate paziti da je udaljena četiri naraštaja od leopard mačke, kako u svoj dom ne biste doveli pravu divlju macu.

Osim posebnog izgleda, neki tvrde kako se mogu i neobično glasati, cvrkutanjem. No kad vas jednom odaberu za svojeg najdražeg ljudskog prijatelja, u ovim ćete macama pronaći zabavnog sustanara.

Kako ovi ljepotani izgledaju pogledajte u prilogu IN magazina.




 

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene