Sportašica i kralj zabave

Antonija Mišura i Jole uhvaćeni u zajedničkoj šetnji Zagrebom, što je povod tog njihova druženja?

1/12 >> Pogledaji ovu galeriju Jole - 2 Jole - 1 Antonija Mišura i Jole Joško Čagalj Jole Joško Čagalj Jole Joško Čagalj Jole Joško Čagalj Jole Joško Čagalj Jole Joško Čagalj Jole - 1 Joško Čagalj Jole - 2 +1 Ana i Jole Čagalj Galerija

Prolaznici u središtu Zagreba ovih su dana mogli vidjeti bivšu košarkašicu Antoniju Mišuru i Jolu kako se zajedno šetaju i plešu na ulicama, za potrebe snimanja Jolina novog videospota. Kako se prema mnogima naša najljepša sportašica snašla u ulozi glumice te kako zvuči nova pjesma domaćeg kralja zabave, pogledajte u našem videu!

Antonija Mišura i Jole glavni su glumci u videospotu za njegovu novu pjesmu.

Pogledaj i ovo Vjenčanice poznatih Hrvatica - 5 nezaboravne mladenke Vjenčanice poznatih Hrvatica: Koje su se zvijezde udale u raskošnoj krinolini, a koje u ljetnoj haljinici?

''Kad sam je nazvao, odmah je rekla da joj pošaljem pjesmu. Kad ju je čula, rekla je: 'Jole, kad si ti u pitanju, nema problema.' Zato ću je čak probati iskoristiti za još koji spot'', priča Jole. 

''Mislim da mi neće biti problem, ja sam opuštena, mislim da ću se dobro snaći'', rekla je Antonija. 

I snašla se u toj ulozi kao prava profesionalka.

''Ja Jolu ne znam od jučer, mi se znamo već duže vrijeme. Bilo mi je zanimljivo i s guštom sam to prihvatila'', govori. 

Radni naziv Joline nove pjesme je "Shakespeare".

''Pjesma je malo življa, ali je malo drugačija nego nešto štio sam dosad radio zahvaljujući Ivanu Huljiću. Dakle, Huljić mlađi dao je puno obola i cijeli tim koji je radio na pjesmi'', otkriva Jole. 

Kad će pjesmu objaviti, ovisi o epidemiološkoj situaciji.

''Ako dođe četvrti val, onda ne znamo što da radimo, pa ćemo ju možda i sačuvati koji mjesec u ladici. Bude li sve u redu, trebala bi izaći krajem srpnja'', objašnjava Jole. 

U to da je Jole kralj zabave u više se navrata uvjerila i ova bivša košarkašica.

''Kad sam igrala u Šibeniku, Jole je često svirao u Jolly klubu, gdje sam igrala, pa sam ja iskusila i te koliko puta njegovu zabavu'', priznaje Antonija. 

Svoje umijeće zabavljanja publike već neko vrijeme ipak ne može pokazati.

''Ja ne znam kad će se ovo vratiti u normalu. Iskreno, kad vidim što se događa po svijetu, evo sad su se Englezi zatvorili, pa Izraelci govorimo o zemljama u kojima je više od 80 posto cijepljenih, Australija i dogodine nitko na otok, nitko s otoka, pa mi nije jasno uopće što se događa'', govori Jole. 

Zadržao je optimizam, ali sve teže mu pada to što nema dobrih starih koncerata.

Vrijeme bez nastupa provodi s obitelji, a među njima najveseliji je najmlađi član, jednoipolgodišnji sinčić Ivan Luka.

Majčinstvu je posljednjih godinu i pol posvećena Antonija, koja se od kćerkice Tare rijetko odvaja.

Kad je glazba u pitanju, za mnoge naše najljepša sportašica najviše sluša: ''Od Franke, Lidije ma svega, sve te neke zabavne muzike. Meni je sve to super gdje me podigne, gdje dobijem adrenalin da mogu malo zaplesati'', otkriva. 

Mi se nadamo da će se ovog ljeta uz Joline hitove plesati duž obale.

IN magazin gledajte od ponedjeljka do petka u 17:30 na Novoj TV, a propuštene emisije pogledajte besplatno na novatv.hr.

1/1 >> Pogledaji ovu galeriju +0 Nastup Albine Grčić na Eurosongu 2021. - 1 Celebrity Albina u minijaturnoj haljinici u prvi plan izbacila dekolte i noge, a fanovi ne pronalaze dovoljno riječi da joj se nadive

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene