spremna za Ameriku

Hoće li pasti 'Faca' iz Seksa i grada? Šušnjara ushićena zbog odlaska: "Možda se sretnemo tamo"

Andrea Šušnjara (FOTO: Instagram) Andrea Šušnjara (FOTO: Instagram) 1/2 >> Pogledaji ovu galeriju Andrea Šušnjara (FOTO: Pixsell) +0 Andrea Šušnjara (FOTO: Instagram) Galerija

Andrea Šušnjara s grupom Magazin uskoro kreće na turneju po Americi. Osim nastupa pred našim iseljenicima, Andrei se možda ispuni i još jedna želja...

O splitskom koncertu grupe Magazin govorilo se danima. Bio je to koncert koji se nikako nije smio propustiti. Tim više jer je Magazinu ovo bio zadnji koncert u Hrvatskoj prije odlaska na američku turneju, koja počinje prvog veljače.

Pogledaj i ovo In Magazin: Jurica Pađen - 1 Kakve uspomene! Jurica Pađen vraća nas u osamdesete, evo koji ga je političar branio od obožavateljica, a tko ga je spasio od zatvora: "On mi je bio redar, moj bodyguard!"

Interes naših iseljenika u Americi iznimno je velik, što potvrđuju i mahom rasprodani koncerti. A upravo je američka turneja bila Andrein san od samog dolaska u grupu Magazin.

"Uspjela sam ih slomiti nakon 8 godina da mi ispune tu želju i da odemo tamo. Jako se veselim. Prvi put kad smo bili u Torontu, tako su nas ljudi lijepo prihvatili da bi stvarno bila šteta da to nismo ponovili", kaže pjevačica.

A osim američkog sna, Andrei bi se mogla ispuniti još jedna želja, a to je upoznati slavnog holivudskog glumca. "Jedan od klubova gdje nastupamo u Americi drži poznati glumac, Faca iz 'Seksa i grada', tako da jedva čekam. Možda ga sretnem tamo, tko zna“, smije se Šušnjara.

Simpatična Andrea nedavno se vratila iz toplog Dubaija, gdje se srela kolegicom s Jelenom Rozgom. Splitska se pjevačica odlično provela i napunila je baterije. No vrijeme u Emiratima je, kaže Andrea, brzo proletjelo.

Iako je već duže vrijeme slobodna, Andrea kaže kako je uvijek zaljubljena. Kaže kako tomu pridonosi i njezin horoskopski znak - ribe, koje se inače smatraju pravim emotivcima. "Već godinu i pol, dvije sam solo, tako da mi to u potpunosti odgovara. Imam simpatiju, ali o tome drugom prilikom“, kaže.

Unatoč sramežljivu odgovoru oko ljubavi, Andrea zaista dobro zna koje manire muškarac treba imati. "Najviše cijenim poštovanje i pažnju i ljubav, a to je teško dobiti ovih dana“, ističe Andrea.

Više pogledajte u prilogu IN magazina. IN magazin gledajte od ponedjeljka do petka u 17:30 na Novoj TV, a propuštene emisije pogledajte besplatno na novatv.hr.

Andrea Šušnjara (FOTO: Pixsell) Andrea Šušnjara (FOTO: Pixsell)

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene