To je teško zaboraviti!

Naše zvijezde otkrile sve o nezaboravnim prvim poljupcima, evo tko bi ih najradije zaboravio, a tko ponovio: "Brisali smo se maramicom!"

1/6 >> Pogledaji ovu galeriju Zvijezde o prvom poljupcu - 1 Zvijezde o prvom poljupcu - 2 Zvijezde o prvom poljupcu - 3 Zvijezde o prvom poljupcu - 4 Zvijezde o prvom poljupcu - 5 +0 Zvijezde o prvom poljupcu - 6 Galerija

Postoje neke stvari koje je u životu teško zaboraviti. Jedna od njih je prvi poljubac. Ništa drugačije nije ni s našim zvijezdama. Glumci, pjevači i ostali poznati otkrili su za IN Magazin jesu li njihovi prvi poljupci bili vrijedni milijun dolara ili samo slatka tajna koju bi radije zaboravili.

"Sjećam se prvog poljupca - stihovi su legendarne pjesme koju je otpjevao Jura Stublić i Film. No je li to baš tako u pravom životu?

"Ja volim tu pjesmu i često otpjevam djelove te pjesme koju je Jura Stublić napisao i naravno, tko se ne sjeća prvog poljupca?", pita se Joško Čagalj Jole.

"Sjećam se prvog poljupca, ali nije vrijedio milijun dolara. To se spontano dogodilo prve zaljubljenosti, ali ne bih voljela ponoviti, što prije zaboraviti. Bilo je puno ljepših poljubaca nakon prvog poljupca", priznala je Ivana Gudelj.

"Nažalost, sjećam se, ali nije bio nešto", otkrila je Domenica.

"Tko se ne sjeća prvog poljupca? Ja mislim da je to bio osmi razred osnovne škole i to baš za ručicu s jednim dragim dečkom koji je bio godinu dana stariji od mene i prvi poljubac se baš dogodio na porporeli", prisjetila se Perica Martinović.

"Sjećam se, a je li bio za pamćenje, pa normalno da je za pamćenje. To je svakome. A je li poslije bilo i boljih ili nije? Ah bilo je bilo", pohvalio se Tomislav Bralić.

"To je bila prva velika ljubav koja je naravno završila nesretno i bilo je preko ljeta na Lokrumu. U mom slučaju vrijedi i više od milijun dolara", zaključio je Robert Bošković.

"Sjećam se prvog poljupca i bio je grozan, na jednoj klupici u Bujama. Išla sam u srednju školu, s mojim prvim dečkom. nit se on znao ljubiti niti ja. Tak smo se ljubili da smo se na kraju brisali s maramicom", otkrila je Alka Vuica.

Kaže da se osjećala kao da ju je krava polizala.

"Katastrofa, poslije sam morala puno vježbati da bi dobila pjesmu "Jer ti se ljubiš na tako dobar način", našalila se Alka.

Pa iako ga se većina sjeća, neki su ga uspjeli zaboraviti.

"Ne sjećam se, to je bilo stvarno davno neka osnovna škola, ali sjećam se prvog poljupca s mojom današnjom suprugom", pohvalio se Pero Kozomara.

"Sjećam se kao u magli svoga prvog dečka, ali poljupca se ne sjećam", priznala je Ksenija Marinković.

A evo i mišljenja naših zvijezda o tome je li ljeto idealno doba za ljubav.

"Ljeto je definitivno doba za ljubav. Mislim da se puno lakše zaljubiti ljeti nego zimi, a i nekako ljeto je seksi, sve je prozračno, lepršavo, lakše smo obučeni", zaključila je Alka.

"Mislim da je ljeto dobro za nekakv početak možda neke obnove nečega. Ne mogu sad govoriti iz svog primjera, ali čini mi se po mojim prijateljima da se to i može potvrditi", dodala je Domenica.

IN magazin gledajte od ponedjeljka do petka u 17:30 na Novoj TV, a propuštene emisije pogledajte besplatno na novatv.hr.

1/28 >> Pogledaji ovu galeriju Ana Rucner Ana Rucner Ana Rucner In Magazin: Ana Rucner - 5 +23 In Magazin: Ana Rucner - 2 Celebrity Ana Rucner u bikiniju predstavila veliku promjenu koju su obožavatelji dočekali s oduševljenjem: "Pravi komad!"

1/32 >> Pogledaji ovu galeriju Rita Ora - 6 Rita Ora - 3 Rita Ora - 2 Rita Ora - 1 +27 Rita Ora - 7 Celebrity Slavna Kosovarka na trbuh je stavila zanimljiv ukras, ali on je ipak ostao u sjeni njezinih savršeno isklesanih mišića!

 

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene