Osvoji album

Branko Bogunović Pif predstavio novi album 'Second Circle'

showbuzz showbuzz DNEVNIK.hr

Uz zvukove akustične gitare, gitarist Branko Bogunović Pif došao je u našu malu redakciju i predstavio nam svoj novi album.

Ako niste čuli za gitarista Branka Bogunovića Pifa, vjerojatno ste čuli za neke njegove obrade. On je ujedno i pokretač Acoustic Guitar Festivala koji sve druge godine održao u Zagrebu u Geen Gold klubu.

Pogledaj i ovo J.R. August "still waters" Nagrađivani domaći glazbenik predstavlja novi album, kroz prizmu 2022. godine je ispričao najpoznatiju priču svih vremena

'Second Circle' naziv je Pifovog drugog albuma, a u intervju nam je ispičao otkuda naslov i što ga je inspiriralo.

>> Zasvirali gosti iz Makedonije i Italije: 'Očekujte neočekivano'

'Stvaram akustičnu instrumentalnu glazbu, to je nešto s čime se bavim zadnjih pet šest godina otkada pop glazba tone. S obzirom da novaca nema na čitavoj estradi, onda bar čovjek može mirno raditi ono što voli', kaže Pif i dodaje: 'Album se zove 'Secon Circle', drugi krug, postoji CD od mojeg glazbenog heroja Pat Methenyja 'First Circle', pa sam si ja napravio nešto kao drugi krug. To mi je drugi solo album. Na njemu ima 11 instrumentalnih pjesama, uglavnom akustičnih, pola pjesama je mojih, pola su obrade.'

Osvoji album!

Pif trenutno nastupa sa Zdenkom Konačiček, te promovira novi album. Kako zvuči uživo mogli ste vidjeti na Acoustic Guitar festivalu, a sada možete i osvojiti njegov album.

Dijelimo dva primjerka, a sve što vi trebate napraviti je postali nam zašto volite akustičnu gitaru na natjecaj@novatv.hr.

Sretni dobitnici: 

Branka Gašparović

Igor Farago

DNEVNIK.hr SHOWBUZZ pratite putem iPhone/iPad | Android | Twitter | Facebook  

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene