prava pozitiva

Dadilja koju i dalje volimo: Ovako izgleda danas na pragu 60-te!

showbuzz showbuzz DNEVNIK.hr

Bila je jedna od omiljenih TV lica 90-ih, a i danas izgleda jednako zanosno.

Svojim šaljivim dosjetkama i reakcijama uveseljavala je na milijune gledatelje diljem svijeta u hit TV seriji 90-ih 'Dadilja'. Proslavila se kao Fran Fine, dadilja kreštavog glasa, sjajnog humora i šaljivog smisla za modu. I danas sa svojih 57 godina izgleda sjajno!

Pogledaj i ovo Charles Shaughnessy Prošlo je 25 godina! Sjećate se šarmantnog Maxwella Sheffielda iz kultne "Dadilje"? Evo kako danas izgleda i čime se bavi!

Frances Farmer hollywoodska glumica čiji je život bio tragičniji od filmova koje je snimila

Glumica Fran Drescher Imala je nekoliko projekata, TV serija i filmova nakon te uloge, no ona će uvijek za svoje obožavatelje ostati dadilja. Njezinom osmijehu teško je odoljeti i kada je na pragu 60-te, a morate priznati i da izgleda sjajno.

I dok je TV-u bila uvijek vesela, u privatnom životu nije uvijek bila sretna. Najveću traumu doživjela je 1985. kada su dvojica pljačkaša upala u njezin dom gdje su je napali i silovali. Dugo joj je trebalo da se oporavi od toga.

Bila je u braku čak 21 godinu s Peterom Marcom Jacobsono, scenaristom s kojim je i napisala scenarij za 'Dadilju'. Razveli su se 1999. nakon što joj je on napokon priznao da je gay. Fran je nakon toga postala jedna od najglasnijih aktivistica za gay prava, a s bivšim je ostala u dobrim odnosima.

Koliko je Fran jaka i pozitivna osoba pokazuje i činjenica da je 2000. ozdravila od raka maternice. 'Cijeli svoj život mijenjam negativno u pozitivno', poručila je Fran koja se prošle godine udala za Indijca Shivu Ayyaduraija, duhovog učitelja koji joj je pomogao da opet nauči voljeti sebe. 
 

DNEVNIK.hr SHOWBUZZ pratite putem iPhone/iPad | Android | Twitter | Facebook  

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene