potpuno novo izdanje

Nova pjesma Zorice Kondže osvaja na prvu i donosi glazbeni val osvježenja: "Tekst je povezan i s mojim životom..."

Zorica Kondža Zorica Kondža Foto: Igor CC Kelcec

Slušamo Zoricu Kondžu u jednom potpuno novom izdanju, kako glazbenom, tako i vizualnom. Novom pjesmom "Promjena" donijela je glazbeni val osvježenja.

Poznato je da glazbena diva Zorica Kondža nikada ne miruje, pa tako njezina publika ima prilike uživati u nezaboravnim koncertima ili novim pjesmama.

Nije tajna kako su promjene često u životu dobro došle, trebamo ih svakako znati prihvatiti i nositi se sa njima, a upravo o takvoj jednoj situaciji pjeva Zorica u svojoj novoj pjesmi "Promjena".

"Autor 'Promjene', moje nove pjesme je Predrag Martinjak, poznatiji kao P'eggy. Moram reći da je ovo naša prva suradnja ikad, i jako sam zadovoljna našim rezultatom. Na pjesmu sam odmah reagirala i zaista je promjena ono što sam zadnje vrijeme radila. Malo je drugačija, ima jedan ''catch'' u b frazi koji mi se jako svidio. Baš sam jako zadovoljna i ovim putem još jednom zahvaljujem P'eggyju, kojem se ujedno i ispričavam što smo dugo svi čekali da se konačno 'Promjena' i snimi. No, dogodile su se neke nenadane stvari, pa se cijela ova priča stalno odgađala. Uz mnogo koncerata i obveza, ipak smo na kraju uspjeli završiti naš posao i snimiti pjesmu. Moram isto tako reći da sam jako zadovoljna P'eggyjevim tekstom i aranžmanom, a nekako mislim da najbolje ispadne upravo onda kada čovjek koji je napisao pjesmu, sve što je zamislio je i u stanju sam napraviti", istaknula je Zorica.

Do sada smo imali prilike uživati u singlovima kao što su "Nemirno srce", duetu s Jacquesom Houdekom "Jubavi svitlo", ali i legendarnim dečkima iz Rišpeta u pjesmi "Pružimo nam šansu", a sada slušamo Zoricu u jedno potpuno novom izdanju, kako glazbenom, tako i vizualnom.

I upravo, snimanje video spota bio je logičan potez. Što nam je o samome spotu rekla Zorica, otkrivamo u nastavku.

"Snimljen je i spot i to na lokaciji Splita, a na kojem su radili Toni Banov i Augustin Tino Bilandžić. I tu smo malo kasnili, ali je na kraju sve ispalo dobro. Sada konačno mogu reći da imamo gotovu i pjesmu i spot, te se toplo nadam da će se svidjeti slušateljima, a pogotovo mojoj publici koja vjerno prati sav moj rad. Osobno mi se jako dopala pjesma, osim što je odlična za svirke uživo, sam njezin tekst onako malo povezan je i s mojim životom. Za kraj bih još samo još jednom zahvalila svima na trudu i angažmanu, kao i mojoj diskografskoj kući Hit Records koja mi je tu kao podrška i prati me od samog početka", rekla je. 

Na samome kraju vjerujemo kako je naša velika glazbena diva Zorica Kondža i ovoga puta uspjela u svemu onome što je naumila kada su u pitanju nova pjesma i spot, a svojoj publici svakako je donijela jedan veliki glazbeni val osvježenja i zato uživajmo svi skupa slušajući i gledajući "Promjenu".

1/7 >> Pogledaji ovu galeriju Mudri Brk Festival - 2 Mudri Brk Festival - 1 Mudri Brk Festival - 5 Mudri Brk Festival - 4 +2 Mudri Brk Festival - 3 Clubzone Mudri Brk Festival zaključio lineup s još četiri imena, evo koga ćemo još imati priliku gledati na pozornici!

1/31 >> Pogledaji ovu galeriju Neda Ukraden - 3 Neda Ukraden - 2 Neda Ukraden - 1 Neda Ukraden - 4 +26 Neda Ukraden sa kćeri - 2 Celebrity Znate li koji će rođendan Neda Ukraden proslaviti ove godine? Svima je to teško povjerovati na temelju ovih fotki!

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene