Prvi koncert rasprodan

Zdravko Čolić će pred Zagrepčane izaći dvije večeri zaredom, vidi se koliko su se zaželjeli glazbenog velikana u zadnje 4 godine!

Zdravko Čolić - 1 Zdravko Čolić - 1 Indir Merdanović za Stars & More/PR 1/9 >> Pogledaji ovu galeriju Zdravko Čolić - 1 Zdravko Čolić - 2 Zdravko Čolić - 5 Zdravko Čolić - 3 Zdravko Čolić - 3 Zdravko Čolić Zdravko Čolić - 4 Zdravko Čolić - 2 +0 Zdravko Čolić - 1 Galerija

Nakon rasprodanog prvog datuma, najavljen je još jedan datum koncerta Zdravka Čolića i to 27. prosinca.

Svega nekoliko tjedana od najavljenog velikog zagrebačkog koncerta Zdravka Čolića i simfonijskog orkestra bilo je dovoljno da Zagrepčani pokažu koliko su se u protekle četiri godine, koliko je prošlo od zadnjeg koncerta, zaželjeli ovog glazbenog velikana, ujedno i jedne od najvećih regionalnih zvijezda.

Pogledaj i ovo In Magazin: Zdravko Čolić - 1 varaždin je gorio! Zdravko Čolić otkrio što misli o statusu miljenika žena: ''To je tako, rodiš se tako i onda ne možeš nikamo pobjeći''

Najavljeni koncert za 26. prosinac ovih je dana rasprodan, a zbog velikog interesa publike, koncert je najavljen i za sutradan, 27. prosinca.

Baš kao i prvog dana, uz Čolića, publiku na pozornici dočekuje i njegov prateći orkestar, u sastavu od 50 vrhunskih glazbenika, sjajnih instrumentalnih solista novosadskog Big benda i orkestra opere SNP Novi Sad, koji će, posebno za ovu priliku, izvesti najveće Čolićeve hitove u posebnim aranžmanima, koje potpisuje dirigent Fedor Vrtačnik.

''Božićno-novogodišnji koncerti u zagrebačkoj Areni jedni su od svečanijih trenutaka i veliko mi je zadovoljstvo što se nakon četiri godine vraćamo pred zagrebačku publiku u najvećem sastavu dosad i uz magični zvuk simfonijskog orkestra. Ubacili smo i neke stare pjesme, poput 'Sinoć nisi bila tu' i 'Gori vatra', koje su obilježile početak moje karijere, a zahvaljujući postavu koji broji više od 50 glazbenika, sigurni smo da će ovaj koncert dati posebnu draž u novogodišnje doba'', izjavio je nedavno Čolić.

Arena Zagreb će i 27. prosinca, s obzirom na formu najavljenog koncerta, biti ispunjena isključivo sjedećim mjestima, zbog čega će kapacitet dvorane biti ponešto smanjen, što je i svojevrsni podsjetnik za sve one koji svoje ulaznice nisu uspjeli nabaviti za dan ranije, da ih ovoga puta osiguraju na vrijeme, putem Eventim stranice.

1/25 >> Pogledaji ovu galeriju Jelena Rozga s roditeljima Marijom i Antom Jelena Rozga s mamom Marijom Promocija novog albuma Jelene Rozge - 4 Promocija novog albuma Jelene Rozge - 6 +20 Promocija novog albuma Jelene Rozge - 7 Celebrity Rozgini roditelji u rijetkom izlasku pokazali koliko su ponosni na kćer, evo kako su se sredili za posebnu večer svoje zvijezde!

1/19 >> Pogledaji ovu galeriju Simona Mijoković Iva Dragović, Simona Gotovac, Jelena Orešković i Tina Katanić pokazale su kako dres izgleda, a Nikolina Pišek vodila je program Iva Dragovic, Simona Gotovac, Jelena Oreskovic i Tina Katanic pokazale su kako dres izgleda, a Nikolina Pisek je vodila program Iva Dragovic, Simona Gotovac, Jelena Oreskovic i Tina Katanic pokazale su kako dres izgleda, a Nikolina Pisek je vodila program +14 Iva Dragovic, Simona Gotovac, Jelena Oreskovic i Tina Katanic pokazale su kako dres izgleda, a Nikolina Pisek je vodila program Nekad i sad Fotka Simone Mijoković iz 2007. pokazala kakvim je razuzdanim životom tada živjela, prozirna odjeća nije joj predstavljala problem

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene