Tulum za pamćenje

Veličanstveni početak Bundekfesta uz Hladno pivo i Silente

showbuzz showbuzz DNEVNIK.hr

Gradonačelnik Milan Bandić svečano otvorio zagrebački festival

Unatoč kiši i hladnom vremenu, Bundekfest 2014. otvorio je sinoć svoja vrata tisućama posjetiteljima. Da će upravo ovaj zagrebački i regionalni festival slijedećih jedanaest dana biti epicentrom najbolje zabave, koncertom otvorenja su pokazali grupe Hladno pivo i Silente.

Pogledaj i ovo showbuzz Ne propustite Bundekfest 2014: Uključite se u show La Fiesta UŽIVO!

Gradonačelnik Zagreba Milan Bandić kratkim je govorom otvorio treće, do sad najveće izdanje festivala i najavio sjajan program, odlične koncerte te brojne druge kulturne i gastro sadržaje, a potom se uputio na kratku vožnju balonom u pratnji atraktivnih hostesa koje su privlačile pažnju Bundekfest nošnjama. Unikatne crvene i plave haljine osmislie su dizajnerice iz modnog dvojca Boudoir koje će od ove godine postati još jedan zaštitni znak zagrebačkog festivala.

Velika otvorena pozornica, vrhunska produkcija i brojni hitovi najpoznatije zagrebačke rock grupe Hladno pivo, zapalili su tisuće posjetitelja koje ni loše vrime ni kiša nisu zaustavili u namjeri da podrže svoje idole. Pjevajte nešto ljubavno, Ezoterija i Svijet glamura samo su neke od pjesama koje je Hladno pivo po prvi puta zasviralo pred oduševljenom publikom u Novom Zagrebu. Dubrovački Silenete još je jednom pokazao zašto je posljednje vrijeme jedan od traženijih mladih bandova u Hrvatskoj. Terca na tišinu, I ovaj put i Još jednom pjevali su u glas obožavatelji ovih mladih umjetnika.

Tina Katanić poziva na Bundekfest: Nastupaju Psihomodo Pop i Let 3

U najveću hrvatsku metropolu stigli su i gradovi partneri te prijatelji ovogodišnjeg izdanja festivala. Grad Rim do samog će kraja, 05. listopada svakoga dana predstavljati gastro specijalitete vodećih talijasnkih kuharskih majstora, a Budimpešta će atraktivno dizajniranu i osmišljenu tematsku jedinicu u Zagrebu otvoriti danas. U slijedeća tri dana uživat ćemo u vrhunskim mađarskim specijalitetima ali i sjajnim glazbenim tradicionalnim sastavima.

Otvoren je i Međunarodni festival balona koji se nakon nekoliko godina vratio u Zagreb. Od ranih jutarnjih sati posjetitelji će u petak moći i sami isprobati i odvažiti se na besplatnu vožnju balonom, a večeras nas sve očekuje glazbeno – svjetlosni show iluminacija koji će zasigurno posjetitelje ostaviti bez daha.

Večeras će Zagrepčane i posjtetitelje Bundekfesta zagrijati koncerti najpoznatije hrvatske dance grupe Colonia te jedne od najboljih hrvatskih glazbenica, splitske dive Danijele Martinović. Večerašnji koncerti počinju u 21 sat. Na maloj pozornici na rasporedu su kazališnje predstave i radionice za djecu, likovni origami, Toyota race show, brojni street performansi te edukativno – povijesna predstava Reda Čuvara grada Zagreba.

Sve informacije i obavijesti o ovogodišnjem izdanju Bundekfesta mogu se pronaći na službenoj web stranici www.bundekfest.hr te službenoj Facebook stranici festivala. Ulaznice se mogu kupiti na internetskoj stranici www.ulaznice.hr//r/bundekfest po simboličnoj cijeni od 20 kn za sve koncerte osim koncerta Dine Merlina, koji je na rasporedu 03. listopada, po cijeni od 40 kn.

DNEVNIK.hr SHOWBUZZ pratite putem iPhone/iPad | Android | Twitter | Facebook  

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene