Ljetni hit

''Teži slučaj'' Songkillersa već danima ne silazi s glazbenih top-ljestvica

Songkillers (Foto: Screenshot) Songkillers (Foto: Screenshot) Foto: Screenshot

Nekonvencionalni tekst pjesme Predraga Martinjaka i Željka Banića svidio se publici pa je fraza ''srce ko u amebe“ već postala dio žargona.

Odlične reakcije publike i radijskih urednika najbolji su razlog kultnom bendu Songkillers da objave videospot za Radiofonik remiks pjesme ''Teži slučaj“, koja već tjednima ne silazi s vrhova top-lista.

Necenzurirane opuštene reakcije Baneta i otkačene ekipe Aquarius recordsa fenomenalno dočaravaju sjajnu atmosferu koja čitavog dana snimanja u režiji Izoom produkcije nije ni najmanje oscilirala.

''S obzirom na temperature koje zovu na plažu i ubacivanje u ljetni mod, napravili smo remiks Težeg slučaja koji se pokazao kao pun pogodak. Teži slučaj za lakše ljeto!“ izjavio je frontman benda Željko Banić Bane koji će i ovo ljeto provesti na pozornicama diljem jadranske obale. Nekonvencionalni tekst pjesme Predraga Martinjaka i Željka Banića svidio se publici pa je fraza ''srce ko u amebe“ već postala dio žargona.

Kreativna suradnja Songkillersa i Radiofonika započeta pjesmom „Pola tebi, pola meni“ uspješno se nastavlja remiksom za „Teži slučaj“ pa uskoro očekujemo još novih kvalitetnih pjesama.

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene