Sjajna izvedba

MOLITVA ZA MAGDALENU u novom ruhu

showbuzz showbuzz Foto: DNEVNIK.hr

Molitva za Magdalenu ovog će prosinca uljepšati atmosferu vaših domova i odzvanjati radijskim i televizijskim eterom.

Nakon veličanstvene pobjede u najgledanijem showu „Tvoje lice zvuči poznato“ Saša je utjelovio 12 potpuno fantastičnih likova; Maju Blagdan, Elton Johna, Jelenu Rozgu, Taylor Swift, Annie Lennox, Alice Coopera, Vanillu Ice, Rod Stewarta, Leann Rimes, Louis Primu, Arethu Franklin i Beyonce, koji su svih stilova i glazbenih smjerova, te dokazao da je multitalent koji se rijetko događa.

Pogledaj i ovo Enis Bešlagić i Faris Pinjo kao Kaarija, TLZP kako mu je ovo promaklo? Bešlagića zateklo ono što je vidio i čuo, je li moguće da nije znao ovaj eurovizijski hit?! "Dugo nisam vidio veći kretenluk, a da mi prija!"

Vokalni virtuoz svih glazbenih smjerova i žanrova uz svoj pjevački talent, pokazao je svoje neiscrpno plesačko i glumačko umijeće, te 3 mjeseca iz tjedna u tjedan uveseljavao naše domove.

Saša Lozar otkrio kakav je u bračnoj postelji!

Kako bi se nastavila ova čarolija, svestrani Saša Lozar predstavlja novi singl „Molitvu za Magdalenu“ i to u novom ruhu.

Nakon izvrsnih i uspješnih singlova Nitko kao mi u akustičnom pop stilu, te dinamičnog i plesnog Opčinjen, Istine Laži, novi singl Molitva za Magdalenu predstavlja čisti pop zvuk u kojem je Saša pokazao sve svoje mogućnosti.

ANKETA Koji vam je nastup Saše Lozara bio najbolji?

„Molitva za Magdalenu“ je obilježila i same početke Sašin karijere, gdje je na prvim Runjičevim večerima, u odabranom društvu imao čast izvesti skladbu uz klavirskoj pratnju velikog mentora i glazbenika Olivera Dragojevića.

Uz novi aranžman i produkciju koju potpisuje vrstan glazbenik Zvjezdan Ružić, dominira snažna, sjetna i melankonična emocija koja se fantastično stopila sa prekrasnim emotivnim i toplim vokalom Saše Lozara.

Saša Lozar pobjednik druge sezone - rasturio kao Beyonce!

Izvrsni glazbenici Quarteta Prélude svojim su gostovanjem učinili ovaj aranžman fantastičnim i oni su; prva violina Lana Adamović, druga violina Dajana Marelja, viola Martina Pustički i violončelo Oliver Đorđević. Toplinu Quarteta je dopunila talentirana harfistica Mirjana Krišković. Mix i mastering potpisuje Filip Vidović.

DNEVNIK.hr SHOWBUZZ pratite putem iPhone/iPad | Android | Twitter | Facebook  

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene