Još malo!

Koncert Crvene jabuke u Areni Zagreb na Valentinovo gotovo rasprodan, ulaznice su planule u svega nekoliko dana

Crvena jabuka - 2 Crvena jabuka - 2 DNEVNIK.hr 1/2 >> Pogledaji ovu galeriju Crvena jabuka - 2 +0 Crvena jabuka - 3 Galerija

Tamo gdje ljubav počinje zasigurno će biti ovog Valentinova, 14. 2. 2023., u Areni Zagreb na koncertu Crvene jabuke.

Već pri samoj objavi koncerta Crvene jabuke u Areni Zagreb, njihova najvećeg dosadašnjeg koncerta u Zagrebu, VIP ulaznice i ulaznice za tribinu jednostavno su planule u svega nekoliko dana.

Pogledaj i ovo Crvena Jabuka - 1 slavi 15 godina braka Žera otkrio detalje svog tajnog vjenčanja na brodu: ''Ma romantika čista, more, galeb…!''

Organizatori su u prodaju pustili novi kontingent ulaznica i tako omogućili svima da uživaju u ljubavnim pjesmama koje su mnoge generacije povezale istim stihovima.

U svojoj dugogodišnjoj karijeri, Crvena jabuka prvi puta će se popeti na pozornicu zagrebačke Arene i uz publiku uživo izvesti sve najljepše ljubavne pjesme.

Mnoge zvuk Crvene jabuke veže za neke njihove lijepe trenutke i sjećanja iz mladosti, trenutke u kojima su se zaljubljivali ili pak društvom uz more, s gitarom u ruci okupljali i živjeli neke bezbrižne dane. Konačno je došlo vrijeme da za sve nas, za sve takve, proslavimo dan ljubavi sa Žerom i njegovom Crvenom jabukom na bini.

Na spomen koncerta u Areni, i publika i struka slažu se u jednom - bilo je i vrijeme da se dogodi!

1/17 >> Pogledaji ovu galeriju Petar Grašo i Hana Huljić Petar Grašo i Hana Huljić Petar Grašo i Hana Huljić Petar Grašo i Hana Huljić +12 Petar Grašo i Hana Huljić Celebrity Petra Grašu nakon godine za pamćenje čekaju novi izazovi, evo što mu je sada najvažnije: "Neizrecivo vrelo radosti"

1/32 >> Pogledaji ovu galeriju Princ Harry, Meghan Markle Princ Harry Princ Harry Princ Harry +27 Princ Harry Zanimljivosti Harry i Meghan jednoj se stvari sigurno nisu nadali, ovo im se dogodilo prvi put od preseljenja u SAD

 

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene