Edukativni projekt

Prestani biti dio bolesne nacije - POKRENI SE!

showbuzz showbuzz DNEVNIK.hr

Alarmantno stanje i svjetski trend razvijenih zemalja koji ide u smjeru sve manje tjelesne aktivnosti nije zaobišao ni Hrvatsku.

Glazbenica Danijela Martinović, vaterpolo golman dubrovačkog Juga Marko Bijač, nogometaš Ante Rukavina i kapetan hrvatske vaterpolo reprezntacije i kluba Mladost Josip Pavić, pozivaju Vas da se ovog ljeta pridružite projektu Pokreni se. Split, Dubrovnik, Šibenik, Tuheljske toplice i Zagreb domaćini su projekta.

Pogledaj i ovo In Magazin: Josip Plavić - 2 Hoće li biti suradnje? Partner Danijele Martinović progovorio o odlasku iz policije i povratku velikoj ljubavi: "To je jedna njena strana koju ljudi ne vide"

'Mi smo uspješna sportska, a u suštini bolesna nacija. Razlog je jednostavan - generalno se krećemo apsolutno nedovljno. Mijenjati životne navike koje uključuju i tjelesnu aktivnost ne mora koštati apsolutno ništa', izjavio je prof.dr.sc. Damir Knjaz, dekan KIF-a.

Hrvati žive sve kraće, vrijeme je za akciju - POKRENI SE!

Edukativni projekt 'Pokreni se' ovog nas ljeta očekuje u pet gradova Hrvatske. U svojoj drugoj sezoni vodeći hrvatski stručnjaci s Kineziološkog fakulteta iz Zagreba ukazivat će na goruće probleme te davati rješenja kako da budemo aktivniji i zdraviji.

'U drugoj nas sezoni projekta očekuje mnogo noviteta. Ponovno ćemo besplatno vježbati, a ove godine vježbače očekuje i dijagnostika vlastitog tijela te rješenja, ali i savjeti kako se što zdravije hraniti. Za sve koji se prijave da vježbaju s nama na jednoj od atraktivnih lokacija osigurali smo i brojne poklone. Pozivamo Vas da se prijavite i osigurate svoje mjesto u nekom od gradova domaćina i da se pokrenete s nama', izjavio je glasnogovornik projekta Toni Dabinović.

Danijela Martinović poziva sve Splićane u prvi grad ovoljetne turneje u subotu 7. lipnja u 18 sati na Prokurative. Nogometaš Ante Rukavina u Šibeniku Vas dočekuje 10. sprnja na Trgu Republike Hrvatske od 18 sati. U srpnju nas očekuju Tuheljske toplice i Terme Tuhelj 30. srpnja od 18 sati, a veliko finale akcije biti će na zagrebačkom Trgu Bana Josipa Jelačića 4. rujna u 18 sati.

Prijavite se na www.pokrenise.hr, vježbajte, dijagnosticirajte se i osigurajte svoje mjesto u jednom od gradova. Svi prijavljeni vježbači dobit će brojne poklone.
 

DNEVNIK.hr SHOWBUZZ pratite putem iPhone/iPad | Android | Twitter | Facebook  

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene