Rock večer

Goran Bare i Majke u Clubu Roko

showbuzz showbuzz Foto: DNEVNIK.hr

Goran Bare i Majke nastupit će ovoga petka, 4. travnja, iza 22 sata u zagrebačkom Clubu Roko, što je sjajna prilika svim ljubiteljima kvalitetne rock glazbe da si daju oduška i poslušaju jedan od najboljih sastava na ovim prostorima.

Majke će, predvođene karizmatičnim Goranom Baretom, zasigurno prirediti veliki rock koncert te izvesti presjek ponajboljih ostvarenja dosadašnje karijere kao što su: 'Ja sam budućnost', 'Mene ne zanima', 'Put ka sreći''Vrijeme je da se krene' 'A ti još plačeš', 'Krvarim od dosade' i druge.

Pogledaj i ovo Goran Bare ''Rekao sam...'' Goran Bare o cijeni svoje iskrenosti: ''Ako sam već došao na ovaj svijet bez da me itko išta pitao, onda ću po svom''

Club Roko preplavili Slavonci!

Na njihovom posljednjem albumu 'Teške boje' nalazi se istoimeni hit 'Teške boje', kao i singlovi 'Život je osjećaj','Ja nisam tvoj', 'Divlji svijet', 'Nestvaran san' i drugi čije tekstove potpisuje Goran Bare.

'Teške boje oslikavaju neko moje stanje duha i stanje u kojem sam bio, kao i sve ono što mi se izdogađalo u životu, koji nije baš bio u nekom pastelnom koloritu i vedrim bojama', kaže Bare koji s novim albumom vraća onaj stari zvuk punokrvnog rock 'n' roll/punk rocka Majki kakav pamte njihovi najvjerniji obožavatelji.

U svojoj 30 godina dugoj karijeri grupa Majke objavila je pet studijskih i dva kompilacijska albuma. 2001. Bare privremeno napušta bend i nastavlja karijeru objavljivanjem solo albuma. Okupivši sjajne glazbenike pod imenom Plaćenici iste godine objavljuje album 'Izgubljen i nađen' koji je pokazao da se Bare jednako dobro snalazi kako u rock izričaju tako i u bluesu i coutryu. Na radost mnogobrojnih obožavatelja Majke se ponovo okupljaju 2007., a njihov novi uradak, album 'Teške boje' doživio je odlične reakcije publike.

Jedno je sigurno – očekuje nas vrlo zanimljiva rock večer uz jednog i neponovljivog Bareta i Majke, koje se zbog besprijekorne svirke uvijek isplati čuti. Ulaznice u pretprodaji kupite po cijeni od 40 kuna u Clubu Roko.

 

DNEVNIK.hr SHOWBUZZ pratite putem iPhone/iPad | Android | Twitter | Facebook  

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene