premijera spota

Meri Andraković s novom pjesmom "Zaboravi me" najavljuje debitantski album do kraja godine

showbuzz showbuzz DNEVNIK.hr

Nova pjesma "Zaboravi me", s kojom se Meri Andraković vraća na pozornicu CMC festivala u Vodicama, zadnji je singl pred izlazak njezinog debitantskog studijskog izdanja.

Mlada pjevačka zvijezda Meri Andraković skrenula je pozornost na sebe s nekoliko radijskih hitova do sada, među kojima su i pjesme "Za malo ljubavi" s kojom se predstavila već na CMC festivalu u Vodicama, "Voli" s kojom je nastupila na Zagrebačkom festivalu ove godine, "Nije kriva muzika" i "To je ta ljubav". Postoji još jedno zajedničko svim ovim pjesmama, a to je suradnja s Borisom Đurđevićem iz grupe Colonia koji autorski potpisuje sve hitove. Snažan vokalni izričaj mlade Meri i Borisovo autorsko-producentsko iskustvo idealan su spoj koji će i dalje nastaviti s oduševljavanjem publike i radijskih urednika.

Pogledaj i ovo Meri Andraković Svjetski nastup! Meri u trendi bodiju privukla je svu pažnju na sebe, vidi se da je sve isplanirala do zadnjeg detalja!

Nova pjesma "Zaboravi me", s kojom se Meri Andraković vraća na pozornicu CMC festivala u Vodicama, zadnji je singl pred izlazak njezinog debitantskog studijskog izdanja. Novi singl i spot idealna su ljetna poslastica, a za snimanje spota ponovno je zaslužan Josip Grizbaher iz Cinematic Osijeka. Samo za ovu prigodu Meri se provozala i u old timeru MG model B iz 1968. godine vlasnika Jurice Dukarića iz Našica. Ovom prigodom zahvaljuju se Bernardu Rončeviću koji je za snimanje spota osigurao i dovezao automobil. Po prvi put u video spotu možemo vidjeti i Merinog dečka s kojim zajedno pohađa glumu i lutkarstvu na Akademiji za umjetnost i kulturu u Osijeku. I ostali glumci u spotu su njezini kolege s fakulteta.

Meri i ovog ljeta pjeva o ljubavi, a ove jeseni publika će se sigurno zaljubiti u njezin prvi studijski album.

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene