Samozatajan i karizmatičan

Stigao je spot za dosad najemotivniju pjesmu Matije Cveka, svaki stih izaziva trnce po cijelom tijelu

Matija Cvek - 3 Matija Cvek - 3 Press/PR 1/3 >> Pogledaji ovu galeriju Matija Cvek - 1 Matija Cvek - 2 +0 Matija Cvek - 3 Galerija

Za Matiju Cveka već smo navikli da svakom pjesmom dirne u srca slušatelja; vole ga i poštuju sve generacije.

Ovaj samozatajni, ali izuzetno karizmatični mladi glazbenik, profilirao se u pjevača sa stavom i glasom i to pokazuje u svakoj noti koja izađe iz njega. Zapravo, manje od toga niti ne očekujemo od njega!

Pogledaj i ovo Matija Cvek obiteljsko gnijezdo! Pogledajte kako izgleda stan Matije Cveka, objave koje je podijelio po Instagramu otkrile su da se pomno pazilo na svaki detalj!

Autor je svih svojih pjesama, a nakon što je prije desetak dana predstavio pjesmu "Ptice“ s kojom će ove godine nastupiti na Zagrebačkom festivalu, postalo je evidentno da je s ovom pjesmom otišao i korak dalje.

Izuzetno emotivna pjesma "Ptice“ čuje se iz radijskog etera diljem Hrvatske i već je u prvim danima nakon izlaska zabilježila odličan uspjeh. Trenutno se nalazi na visokom 9. mjestu najemitiranijih singlova u Hrvatskoj, a i dalje ima tendenciju rasta. Pjesma od koje svaki stih izaziva trnce po cijelom tijelu, potpisuju sada već uigrani tim Matija Cvek i Alan Dović, a zajedno prenose vrtlog emocija o kojima ova pjesma govori.

Uz Matijin glazbeni stil nedvojbeno je vezana i estetika koju njegova glazba stvara, a Luka Sepčić i Ana Badurina itekako je osjećaju i maestralno prenose u vizualno.

"Sretan sam da smo ovim singlom zaokružili priču i najavljujemo predstavljanje mog prvog albuma za 16.4.2021. godine.
Vjerujem da smo godinu započeli lijepom pjesmom i ovim divnim videom. Ujedno hvala koautoru i producentu pjesme Alanu Doviću na strpljenju i upornom radu. Luka i Ana već me dobro poznaju, pa je sve lakše. Cijela je ekipa napravila odličan posao i na tome im najljepša hvala", rekao je Matija Cvek.


 

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene