Dolaze i u Beograd

ŠČmania i u Londonu: Let 3 završio je svoju turneju pred punom dvoranom koja je iz sveg glasa pjevala svima dobro poznatu pjesmu!

Let 3 - 2 Let 3 - 2 promo, Dallas Records 1/30 >> Pogledaji ovu galeriju Let 3 - 1 Let 3 - 2 Let 3 - 3 Let 3 - 4 Let 3 - 5 Let 3 - 6 Let 3 - 7 Let 3 - 8 Let 3 - 9 Let 3 - 3 +19 Let 3 - 4 Galerija

Sinoćnjim nastupom pred 2000 ljudi u krcatoj londonskoj dvorani Here at Outernet, Let3 je uspješno zaključio niz promotivnih nastupa uoči puta u Liverpool na završni dio natjecanja za najbolju pjesmu Europe.

Scene koje smo gledali u Varšavi, Tel Avivu i Madridu ponovile su se i u Londonu, a prvi vrhunac dogodio se već prije samog nastupa kada je Let 3 prolazio pored fanova koji su čekali ulazak u dvoranu.

Pogledaj i ovo Doček Leta 3 u Zagrebu - 4 Posebni do kraja! Pogledajte spektakularni dolazak Leta 3 u Zagreb, u odijelima i s ružama stigli na zlatnom traktoru

Čim su ih ugledali engleski obožavatelji Leta i Eurovizije uglas su zapjevali ‘Mamu ŠČ’ u čemu im se odmah pridružio bend. Uslijedila su brojna fotografiranja i kratki susreti s fanovima od kojih su mnogi nosili ŠČ obilježja, a jedan od njih u potpunosti se pretvorio u Prlju odnosno njegovog dvojnika.

Nakon ovakvog uvoda bilo je jasno da nas čeka još jedan sjajan nastup htvatskih predstavnika. Ovoga puta prvo su pred punom dvoranom izveli ‘Ero s onog svijeta’ predstavljajući tako engleskoj publici svoju verziju velikog djela hrvatske kulturne baštine s potpisom Jakova Gotovca.

Dugi pljesak publike pokazao je da je ‘Ero’ bio pun pogodak, a onda je uslijedila od fanova dugo očekivana izvedba ‘Mame ŠČ!’. I opet smo gledali i slušali zborno pjevanje, ovacije i potpunu euforiju u trenutku skidanja kostima koji su i ovdje do kraja osvojili publiku.

Puni dojmova nakon kratkog, ali uspješnog puta u London, Letovci se upravo vraćaju u Hrvatsku i bez predaha nastavljaju akcije i pripreme za svoj skori put Zlatnim traktorom u Liverpool!

Podsjećamo da je Let3 najavio veliki open air koncert 2.9. na zagrebačkoj Šalati, a neposredno nakon povratka s Eurovizije nastupit će 19.5. u beogradskom Domu omladine.

Ulaznice za Šalatu u prodaji su putem sustava Eventim.hr, a za Dom omladine Beograda putem sustava Tickets.rs.
 

 

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene