premijera

Grupa Pavel predstavlja spot za novi singl s nagrađenog albuma, atmosferična pjesma i ovoga puta ostavlja bez daha

showbuzz showbuzz Foto: DNEVNIK.hr

Lagana, atmosferična pjesma grupe Pavel prožeta divnim vokalom Antonije Šerić Tonke i ovoga puta ostavlja bez daha.

‘Otkako te nema’ osmi je singl Pavela s njihova posljednjeg albuma ‘Ennui’, kojim bend ujedno zatvara ovo poglavlje i najavljuje nove materijale na ljeto. Lagana, atmosferična pjesma prožeta divnim vokalom Antonije Šerić Tonke i ovoga puta ostavlja bez daha. Uz glazbu i tekst Aljoše Šerića, u aranžmanu gudačkog kvarteta pridružio mu se i Dalibor Grubačević.

Pogledaj i ovo Leteći odred premijera spota "Daleko je dom" poručuje Leteći odred ususret nastupa na ovogodišnjem Zagrebačkom festivalu

"Pjesma je nastala od lajtmotiva koji na početku svira klavir, a kasnije ga preuzimaju gudači, stihovi su zbog takve atmosfere morali biti o nedostajanju, bilo bi suludo na takvu melodiju pisati bilo kakav drugi tekst. Dalibor Grubačević je raspisao krasan aranžman za gudački kvartet i sve u svemu “Otkako te nema” je najbolji singl za zatvaranje priče oko “Ennui” albuma, na ljeto krećemo u novo poglavlje", rekao je Aljoša Šerić o novoj pjesmi ‘Otkako te nema’.

Pjesma je dobila i svoje video izdanje u režiji mladog kreativca Dinka Doringa.
"Bliskost i udaljenost u istom kadru bili su mi ideja vodilja za spot, dok prozirnost okvira na tijelu daje dodatnu asocijaciju na prazninu odnosa, odnosno nedostatak voljene osobe, što je jednim dijelom naslonjeno i na sam tekst pjesme", poručio je.

1/3 >> Pogledaji ovu galeriju Hana Huljić i Petar Grašo Hana Huljić i Petar Grašo - 3 +0 Hana Huljić i Petar Grašo - 1 Celebrity Poznato je gdje će Grašo i Hana živjeti nakon vjenčanja, a već imaju ime za prinovu koja uskoro stiže!

1/5 >> Pogledaji ovu galeriju Franka Batelić i Vedran Ćorluka (Foto: Instagram) Vedran Ćorluka i Franka Batelić (Foto: Instagram) Franka Batelić i Vedran Ćorluka (Foto: Instagram) Franka Batelić i Vedran Ćorluka (Foto: Instagram) +0 Vedran Ćorluka i Franka Batelić (Foto: Instagram) Celebrity Ćorluka podijelio trenutke obiteljske idile, a Franka pokazala brata, koji inače izbjegava medije!

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene