"Jedan dan, jedna noć"

Dino Merlin ima novi hit u kojem pjeva o istinitoj ljubavnoj priči koja nikad ne prestaje

Dino Merlin Dino Merlin Edvin Kalić 1/8 >> Pogledaji ovu galeriju Dino Merlin Dino Merlin Dino Merlin Dino Merlin Dino Merlin Dino Merlin Dino Merlin +0 Dino Merlin Galerija

Dino Merlin objavio je spot za svoj treći singl s nadolazećeg 12. studijskog albuma - "Jedan dan, jedna noć".

Glazbeni čarobnjak Dino Merlin ima posebnu ljubav prema prijelazima iz mjeseca u mjesec i upravo tada tempira objave novih pjesama kojima uvijek iznova zanese svoju međunarodnu publiku. Kraj svibnja rezervirao je za posebnu poslasticu; treći singl s nadolazećeg 12. studijskog albuma - "Jedan dan, jedna noć".

Pogledaj i ovo Drugi koncert Dine Merlina u Areni Zagreb - 4 "Ne znam gdje nam je kraj!" Dino Merlin priredio je spektakl i drugu večer zaredom u Zagrebu, a gošća mu je bila legendarna pjevačica ovih prostora, pogledajte ove prizore iz Arene!

"Donosim vam novu pjesmu, pjesmu koja ima posebno mjesto u mom srcu, baš kao i istinit događaj koji me inspirirao da je napišem. Ovo je priča o ljubavi koja nikad ne prestaje", riječi su kojima je sarajevski glazbeni virtuoz najavio premijeru nove pjesme.

Zadnji dan listopada prošle godine objavio je pjesmu "Mi", apsolutni najveći regionalni hit 2020. godine koji je u prvom danu postigao nevjerojatna 1,2 milijuna pregleda na YouTubeu i zasjao na vrh trending liste u svim zemljama regije. Jednaku eksploziju izazvao je i duet "Dođi" sa slovensko-crnogorskom umjetnicom Senidom Hajdarpašić, na sceni poznatoj kao Senidah. Iako je pjesma premijeru imala na Silvestrovo, u samo dva sata tijekom novogodišnje noći videospot je pregledalo 200 tisuća ljudi, a do jutra je već stigla do prvog milijuna. Posljednja dva singla na najvećem streaming servisu broje više od 30 milijuna pregleda, a ništa manji uspjeh ne očekuje se ni od nove glazbene poslastice.

"Ostajem optimističan i nadam se da ćemo nakon vremena koje je iza nas, a i dalje tu, biti bolji jedni prema drugima, i da ćemo nastaviti dalje, čuvajući one kozmičke silnice koje nas sve povezuju ispod ovog zajedničkog neba", kaže nagrađivani kantautor.

Optimizam je bio prisutan i u prethodna dva singla. U "Mi" pozvao je sve da se u doba pandemije, dok nam se svijet mijenja pred očima, okrenemo jedni prema drugima; u "Dođi" osvrnuo se kako i u potrazi za samoćom i preispitivanju sebe uvijek dođe trenutak kad poželimo podršku druge osobe jer je u zajedništvu ljubav i moć najsnažnija, a pogled u dobru budućnost nastavlja se i u novom singlu "Jedan dan, jedna noć".

Slične poglede na umjetnost prepoznao je u slovenskoj redateljici Kukli koja potpisuje režiju svih triju spotova, ali i nezapamćenog showa "Mir svim dobrim ljudima", Merlinova on-line novogodišnjeg koncerta, kojim je postao i lider novih trendova na glazbenoj sceni ovih prostora. Tu noć s njim je ulazak u 2021. godine slavilo više od pola milijuna ljudi. Od danas na Dininu YouTube kanalu, koji broji 464 tisuće pretplatnika, postavljena je snimka cijeloga koncerta za pamćenje, koja je ujedno bila prva novogodišnja noć koju nije s publikom dočekao u nekoj od regionalnih metropola. No umjetnik, koji iza sebe ima nekoliko svjetskih turneja i spektakularne koncerte s eksplozijom emocija, optimističan je da će uskoro s publikom moći uživati i - uživo na nezaboravnim koncertnim nastupima.

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene