koncertna poslastica

Frajle stižu u Zadar! Bit će ovo najbolji Dan zaljubljenih!

The Frajle (FOTO: Nikola Jovanović) The Frajle (FOTO: Nikola Jovanović)

Svi koji su bili na koncertima Frajli znaju koja se čarolija tamo događa, jer Marija , Nataša , Jelena i Nevena na svoje nastupe donose nezaboravnu večer uz puno dobre glazbe, smijeha, i atmosferu koja se teško može opisati riječima.

Nakon kraćeg odmora, The Frajle, popularni novosadski ženski bend, u veljaču ulaze poprilično radno.

Pogledaj i ovo In Magazin: The Frajle - 3 ''još drhtimo!'' Čardaš, tamburaši i violine: The Frajle emotivnim koncertom rasplesale zagrebačku publiku!

'Valentinovski tjedan' će tako obilježiti koncertima a na sam Dan zaljubljenih, 14. veljače Frajle će nastupiti u Zadru, u dvorani Arsenal.

Prošlo je dvije godine od njihovog posljednjeg koncerta u Arsenalu, a po reakcijama na društvenim mrežama, može se reći da ih zadarska publika s nestrpljenjem očekuje.

Svi koji su bili na koncertima Frajli znaju koja se čarolija tamo događa, jer Marija , Nataša , Jelena i Nevena na svoje nastupe donose nezaboravnu večer uz puno dobre glazbe, smijeha, i atmosferu koja se teško može opisati riječima.

Obrade u posebnim interpretacijama kojima osvajaju publiku od 2009. godine, njihova su posebnost, koja ih izdvaja od ostalih izvođača na glazbenoj sceni i kojima magnetski privukle publiku različitih glazbenihsmjerova.

Publika na njihovim koncertima pjeva u glas, bilo da se radi o autorskim pjesmama Frajli poput "Ich Liebe Dich", "Štiklice" i"Ljubi,ljubi" ili poznatim hitovima kao "Nedostaješ mi ti", "Tišina", "Zar je voljeti grijeh" ili "Meni trebaš ti" koji dovode atmosferu do vrhunca.

1/8 >> Pogledaji ovu galeriju Ivan Zak raspametio publiku u Varaždinu (Foto: Dnevnik.hr) - 2 Ivan Zak raspametio publiku u Varaždinu (Foto: Dnevnik.hr) - 3 Ivan Zak raspametio publiku u Varaždinu (Foto: Dnevnik.hr) - 1 Ivan Zak (Foto: Dnevnik.hr) - 1 +3 Ivan Zak (Foto: Dnevnik.hr) - 2 inMagazin Ivan Zak ukrstit će snage s velikom regionalnom zvijezdom: ''Glazbeno ćemo sigurno surađivati''

1/12 >> Pogledaji ovu galeriju Whitney Houston (Foto: Getty Images) Whitney Houston (Foto: Getty Images) Whitney Houston (Foto: Getty Images) Whitney Houston (Foto: Getty Images) +7 Whitney Houston (Foto: Getty Images) Celebrity Na današnji je dan svijet ostao bez jedne od najvećih glazbenih diva svih vremena
 

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene