Zanimljiva priča

Coolins predstavlja svoj novi singl, priznaje da je potpuno drugačiji od svega što je dosad snimio

Coolins Coolins PR 1/2 >> Pogledaji ovu galeriju Coolins +0 Coolins Galerija

Coolins predstavlja svoj novi singl "Onaj dan", koji je nastao u suradnji s Antom Majićem.

Pop-pjevač Coolins, snimio je novi singl pod nazivom "Onaj dan", a kako je priznao, to je nešto potpuno drugačije od onoga što je dosad snimao u svojoj glazbenoj karijeri.

Pogledaj i ovo Karlo Bartolec Coolins Radi i na drugom singlu Karlo Bartolec Coolins priprema ljetno osvježenje u srcu Zagrebu: "Ova godina je za mene zaista krenula i više nego odlično"

"Sama suradnja dogodila se slučajno, ali ja kažem ono da u životu ništa nije slučajno, pa tako ni ovaj predivni projekt. Kako baš i ne koristim Facebook, jedan dan, prije nešto više od pola godine slučajno sam otišao u zahtjeve za poruke i tamo je bila poruka kolege Ante Majića, koji mi je prije tri godine poslao upit, želim li biti izvođač njegovih pjesama. Poslao mi je desetak demo pjesama i od tih desetak 'Onaj dan' me na prvu kupila i osvojila moje srce i, eto, tako je počela naša predivna suradnja", kazao je Coolins.

Tekst potpisuje Ante Majić, dok je za glazbu, aranžman i produkciju zaslužan Ante Gudelj, glazbeni tim iz Imotskog koji je u mladom glazbeniku vidio uspješnu glazbenu karijeru.

Snimljen je glazbeni videospot pod redateljskom palicom Ivana Davida Jurića. Glazbeni spot sniman je na lokacijama grada Karlovca, u kojem je mladi pjevač polovicu svojega života odrastao. Glavnu ulogu u spotu ima Martina Serdar, javnosti poznata kao bivša natjecateljica showa "Ženim sina", koja je ujedno i privatno prijateljica mladoga pjevača.

Martina i ja upoznali smo se 2018. godine na Izboru Modela Grada Zagreba, kada sam nastupio sa svojim bendom kao glazbeni gost. Tada je započelo predivno prijateljstvo, evo i danas divna suradnja i iznimno sam joj zahvalan", kazao je Coolins.

Obožavatelji premijerno mogu čuti i pogledati spot 10. ožujka, gdje će tim mladoga pjevača na društvenim mrežama premijerno predstaviti singl.

1/30 >> Pogledaji ovu galeriju Severina - 2 Severina - 3 Severina - 1 Severina i Tomica Petrović - 4 +25 Severina i Tomica Petrović - 3 Celebrity Seve objavila fotke u badiću, o ovim prizorima raskošnog dekoltea sigurno će se još dugo pričati: "Lele, idem odmah vježbati"

1/18 >> Pogledaji ovu galeriju Mirna Berend - 1 Mirna Berend - 2 Mirna Berend - 3 Mirna Berend - 4 +13 Mirna Berend - 5 Nekad i sad Sjećate se Mirne Berend? Bila je jedna od naših najpopularnijih voditeljica, a sada se pojavila u javnosti nakon dugo vremena

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene