Ima još iznenađenja

Antonija Šola pripremila je pravu ljetnu poslasticu - novu pjesmu ''Oči boje oceana''!

Antonija Šola (Foto: Screenshot) Antonija Šola (Foto: Screenshot) Screenshot 1/1 >> Pogledaji ovu galeriju +0 Antonija Šola (Foto: Screenshot) Galerija

Pjesma ''Oči boje oceana'' doziva ljeto i tjera kišne oblake, ali i na način Antonije Šole opjevava vječitu borbu sreće i tuge, kao i tame i svjetla, jeseni i ljeta.

Antonija Šola priprema ljetnu sezonu za koncerte i nastupe, a ova pjesma novitet je na njenom repertoaru.

Pogledaj i ovo Mario Regelja bio je u publici! Pogledajte kako je dečko Antonije Šole reagirao kad ju je vidio prerušenu u Tončija Huljića, kamera je sve zabilježila!

Na pitanje koja nam je sve iznenađenja pripremila, misteriozno se smješka.

Tajanstvena zavodnica pisala je i za mnoge kolege i kolegice na estradi, a nije ni čudo što svi vole surađivati upravo sa Antonijom jer ima zarazno pozitivan stav. Ovaj puta pripremila je pravu poslasticu za ljeto - novu pjesmu ''Oči boje oceana''. 

 

Produkcija Svena Gleđe ovaj puta donosi moderan zvuk koji osvaja na prvo slušanje. Režiju potpisuje Igor Vignjević. Spot je sniman na više lokacija na Jadranu i u Crnoj Gori u dužem vremenskom periodu, morske scene su snimane i u marini Veljko Barbieri u Slanom, te duž Jadrana, dok su scene plovidbe na luksuznom gliseru Terranautike snimane u okolici Dubrovnika i otoka Šipana.

Ljepote i spoj kontinenta i mora donose scene šume konjičkog kluba Trajbar. Povodom izlaska pjesme Antonija će za ljeto lansirati unisex parfem OCEAN. Osim ove pjesme pripremila je još nekoliko pjesama koje planira objaviti već ovog ljeta i jeseni koje će objediniti potom na novom studijskom albumu u izdanju Croatia Records-a. Na njemu će se naći pjesme koje je objavljivala posljednje 4 godine poput "Samo u parfemu", "Tvoja" , "Dok slušam radio", "Bitango moja".

A do tada, ovog ljeta Antonija nam pjeva o tajanstvenim očima boje oceana. Poznato je da Antonija uvijek piše i pjeva ono što i proživljava pa se svi s pravom pitamo tko je to zaveo plavim očima, tu temu je prešutjela, ali pogled je rekao više od riječi. 

 

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene