promocija albuma

Alejuandro Buendija i Sinovi stižu pred zagrebačku publiku, najavili su brojna iznenađenja, ali i goste

showbuzz showbuzz Foto: DNEVNIK.hr

Sada je konačno došlo vrijeme da uživo čujemo 'Dešperada', 'Čepić', 'Gang bang 2020', 'Kornjaču' i druge bisere iz Buendijine "Škrinje", uz live svirku Sinova i pokojeg gosta iznenađenja.

Alejuandro Bunedija i njegov prateći bend Sinovi, u petak 25.06., pripremaju koncertnu poslasticu na terasi zagrebačkog kluba Aquarius, kojom će promovirati hvaljeni aktualni album "Škrinja"!

Pogledaj i ovo Feminnem - 4 Novi hit! Feminnem i Alejuandro Buendija genijalnim spotom za pobjedničku pjesmu "Trending" opisali karikaturu današnjeg društva

Album Alejuandra Buendije, iza kojeg stoji Saša Antić iz TBF-a, glazbena je kritika proglasila "soundtrackom" pandemije, no sasvim sigurno on je puno više od toga. Pošlog je vikenda ovjenčan Porinom za najbolji hip-hop album, a istu nagradu dobio je i na posljednjem izdanju nagrade Rock&Off.

Sada je konačno došlo vrijeme da uživo čujemo 'Dešperada', 'Čepić', 'Gang bang 2020', 'Kornjaču' i druge bisere iz Buendijine "Škrinje", uz live svirku Sinova i pokojeg gosta iznenađenja.

Koncert će se održati na otvorenoj terasi kluba Aquarius s predivnim pogledom na Jarunsko jezero, a u prodaju je od danas u sustavu Entrio, zbog epidemioloških ograničenja, pušteno svega 300 ulaznica (barski stol-stajanje). Prvih 50 najbržih fanova ulaznicu će kupiti po 90 kuna, redovna cijena je 100 kuna, a ukoliko ih ostane na dan koncerta, cijena će biti 120 kuna.

1/20 >> Pogledaji ovu galeriju Michelle Pfeiffer (Foto: Profimedia) Michelle Pfeiffer u Rimu (Foto: Profimedia) Michelle Pfeiffer (Foto: Profimedia) Michelle Pfeiffer (Foto: Instagram) +15 Michelle Pfeiffer (Foto: Profimedia) Nekad i sad Ljepotica savršenog lica ostarjela je dostojanstveno, a evo kako u sedmom desetljeću izgleda bez šminke

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene