godine su je pomazile

Ljepotica savršenog lica ostarjela je dostojanstveno, a evo kako u sedmom desetljeću izgleda bez šminke

Michelle Pfeiffer (Foto: Profimedia) Michelle Pfeiffer (Foto: Profimedia) Profimedia 1/20 >> Pogledaji ovu galeriju Michelle Pfeiffer (Foto: Profimedia) Michelle Pfeiffer u Rimu (Foto: Profimedia) Michelle Pfeiffer (Foto: Profimedia) Michelle Pfeiffer (Foto: Instagram) Michelle Pfeiffer (Foto: Profimedia) Michelle Pfeiffer (Foto: Profimedia) Michelle Pfeiffer (Foto: Getty Images) Michelle Pfeiffer (Foto: Profimedia) Michelle Pfeiffer (Foto: Profimedia) Michelle Pfeiffer (Foto: Profimedia) +9 Michelle Pfeiffer (Foto: Profimedia) Galerija

Michelle Pfeiffer snimljena je u Brentwoodu u širokoj trenirci i bez trunke šminke.

Glumica Michelle Pfeiffer dugo je slovila kao jedna od najljepših žena na svijetu zbog savršeno simetričnog lica, a njezini brojni obožavatelji slažu se da tu titulu zaslužuje i u 64. godini.

Pogledaj i ovo Michelle Pfeiffer Prirodna ljepotica! Tepali su joj da je najljepša prije 40 godina, a danas kažu da izgleda bolje nego prije, i to bez šminke!

Pfeiffer su paparazzi ovaj tjedan snimili tijekom šetnje njezinim kvartom u Brentwoodu, a za tu se priliku odjenula ležerno te se nije našminkala.

Nosila je široku crnu trenirku i sandale, a lice je djelomično prekrila sunčanim naočalama i kosu svezala u obični rep.

Iako je bila nenašminkana, nije se pokušavala sakriti od kamera, a i sama često na svojem Instagramu ponosno pokazuje lice bez šminke.

Obožavatelji je ispod takvih objava obično hvale jer je ostarjela dostojanstveno, iako neki sumnjaju kako je ipak ubrizgavala injekcije botoksa u čelo i ispod očiju, što ona nikad nije potvrdila.

 
 
 
 
Pogledajte ovu objavu na Instagramu.
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Objavu dijeli Michelle Pfeiffer (@michellepfeifferofficial)

Tepaju joj i zbog njezine vitke figure, a mnogi vjeruju kako bi i danas izgledala savršeno u slavnom kostimu od lateksa u kojem je utjelovila Ženu mačku u kultnom Burtonovu filmu o Batmanu iz 1992. godine.

To je samo jedna od uloga koje su joj obilježile karijeru, a glumica koja je imala tri nominacije za nagradu Oscar ostala je upamćena i po filmskom klasiku "Opasne misli".

Pfeiffer je glumila i u brojnim drugim filmskim hitovima, a jedno je vrijeme pauzirala od velikih ekrana kako bi se posvetila obitelji. Glumica, koja i danas ima ugled jedne od najboljih iz svojeg doba, glumi se ipak vratila prije nekoliko godina te je oduševila ulogama u filmovima "Čarobnjak za laži" i "Ubojstvo u Orient Expressu".

Inače, Michelle se dvaput udavala i prvi put je stala pred oltar s glumcem Peterom Hortonom 1981. godine. Par je često surađivao na filmskom platnu, no 1988. godine odlučili su se rastati zbog prevelike predanosti poslu. Nakon razvoda Pfeiffer je na filmskom festivalu u New Yorku upoznala glumca Fishera Stevensona, s kojim je u vezi bila tri godine, Ljubila je i Johna Malkovicha, a drugi put je stala pred oltar 1993. godine s producentom Davidom E. Kelleyjem, s kojim je i danas u braku. Par zajedno ima dvoje djece, sina Johna Henryja (26) i kćer Claudiju Rose (28).

1/6 >> Pogledaji ovu galeriju Karlie Kloss i Joshua Kushner (Foto: Profimedia) Karlie Kloss i Joshua Kushner (Foto: Profimedia) Karlie Kloss (Foto: Profimedia) Karlie Kloss (Foto: Profimedia) +1 Karlie Kloss (Foto: Getty Images) Zanimljivosti Pretrpjela je silne udarce od obitelji svog muža koji je ignorirao njihovo mišljenje, a ona im je samo jednom javno odbrusila

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene