u braku već 30 godina

Jedan su od najdugovječnijih slavnih parova i mnogi bi željeli ono što oni imaju: ''Koliko je sretan ovaj čovjek!''

Michelle Pfeiffer i suprug - 4 Michelle Pfeiffer i suprug - 4 Michelle Pfeiffer/Instagram 1/30 >> Pogledaji ovu galeriju Michelle Pfeiffer - 1 Michelle Pfeiffer i suprug - 3 Michelle Pfeiffer i suprug - 2 Michelle Pfeiffer i suprug - 1 Michelle Pfeiffer Michelle Pfeiffer Michelle Pfeiffer Michelle Pfeiffer - 9 Michelle Pfeiffer - 8 Michelle Pfeiffer - 7 +19 Michelle Pfeiffer - 6 Galerija

Michelle Pfeiffer glasi za jednu od najljepših glumica, a već je 30 godina vjerna samo jednom muškarcu.

Američka glumica Michelle Pfeiffer redovito sa svojim obožavateljima dijeli privatne trenutke sa suprugom Davidom E. Kelleyjem

Tako je i ovoga puta na Instagramu objavila fotografiju s partnerom s kojim je već 30 godina u braku. 

 
 
 
 
View this post on Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Michelle Pfeiffer (@michellepfeifferofficial)

"O prošloj noći", napisala je u opisu.

65-godišnja glumica imala je širok osmijeh dok se glavom naslonila na supruga te je nosila crnu dekoltiranu haljinu. 

Pogledaji ovo Michelle Pfeiffer Nekad i sad Tepali su joj da je najljepša prije 40 godina, a danas kažu da izgleda bolje nego prije, i to bez šminke!

"Tako su zaljubljeni", "Želim imati ono što imate vi", "Prekrasno", "Koliko je sretan ovaj čovjek jer je u braku s Michelle Pfeiffer", nizali su se komentari.

Kako vam Michelle i David izgledaju kao par?

  • Top!
  • Flop!

Ukupno glasova:

Par se vjenčao 1993. godine i zajedno imaju dvoje djece.

Tijekom 1980-ih i 1990-ih Michelle je stekla slavu kao jedna od najuspješnijih holivudskih glumaca i postala je jedan od seks simbola tog vremena.

U prosincu je otkrila da je svog supruga upoznala na grupnom spoju koji je kasnije postao spoj na slijepo te je za People rekla da je bila zabrinuta i da sastanak nije prošao dobro.

Pogledaji ovo Michelle Pfeiffer (Foto: Profimedia) Nekad i sad Prije skoro 40 godina proglasili su je jednom od najljepših na svijetu, a čini se kako ova ljepotica uopće ne stari

Na njezino iznenađenje, Kelley ju je nazvao dva dana kasnije i sve ostalo je povijest. 

Inače, u vrijeme kada su se prvi put našli zajedno, zvijezda "Scarfacea" bila je u procesu usvajanja svoje prve kćeri Claudie.

Pogledaji ovo Michelle Pfeiffer i David E. Kelley (Foto: AFP) Celebrity Brzo im dosadila luksuzna vila: Pogledajte kuću koju prodaju holivudska mezimica i njezin muž

Kelley je posvojio Claudiju 1993. nakon vjenčanja s Michelle, a John Henry, njihov sin, došao je u obitelj godinu dana kasnije.

1/30 >> Pogledaji ovu galeriju Vlaho Arbulić Vlaho Arbulić Vlaho Arbulić Vlaho Arbulić +25 Vlaho Arbulić i kćerkica Luce - 1 Celebrity Jedan od najzgodnijih Hrvata pokazao novi imidž, s ovakvom ga frizurom još nismo imali prilike vidjeti!

1/30 >> Pogledaji ovu galeriju Lana Jurčević Lana Jurčević - 1 Lana Jurčević - 2 Lana Jurčević - 3 +25 Lana Jurčević - 4 Celebrity Lana Jurčević prvi put pokazala lice svoje kćerkice, no informaciju koja sve zanima još nije otkrila!

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene