Prirodna ljepotica!

Tepali su joj da je najljepša prije 40 godina, a danas kažu da izgleda bolje nego prije, i to bez šminke!

Michelle Pfeiffer Michelle Pfeiffer Profimedia 1/23 >> Pogledaji ovu galeriju Michelle Pfeiffer Michelle Pfeiffer Michelle Pfeiffer Michelle Pfeiffer - 9 Michelle Pfeiffer - 8 Michelle Pfeiffer - 7 Michelle Pfeiffer - 6 Michelle Pfeiffer - 4 Michelle Pfeiffer - 1 Michelle Pfeiffer - 5 +12 Michelle Pfeiffer - 4 Galerija

Michelle Pfeiffer objavila je na Instagramu fotografiju na kojoj pozira bez šminke, a društvo joj prave sestre.

Holivudska glumica Michelle Pfeiffer pokazala je još jednom kako je njezina ljepota bezvremenska, i to nakon što je objavila fotografiju na kojoj pozira bez šminke, a društvo joj prave sestre Deedee i Lori.

Pogledaj i ovo Michelle Pfeiffer Jedna i jedina! Možete li vjerovati da je ovo lice žene koja ima 64 godine? Mnogi se slažu da je mjesto ove glumice nezamjenjivo!

"Nema boljeg načina da provedem 4. srpnja nego sa svoje dvije prekrasne i briljantne sestre. Sretna, sretna ja. Nadam se da ste i vi svi imali lijep dan", napisala je 64-godišnja Michelle uz fotografiju koju je podijelila sa svoja 2,3 milijuna pratitelja.

 
 
 
 
View this post on Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Michelle Pfeiffer (@michellepfeifferofficial)

"Ne zaustavljam se često i komentiram profile slavnih. Ali moram reći, hvala vam. Hvala vam što niste svoje lice napunili filerima, hvala vam što dopuštate prirodno starenje", "Wow, predivan anđeo sa srcem i dušom", "Sjećam se filma 'Scarface' iz 1983. i izgledaš sjajno kao i tada, čak i bolje", "Ti si prirodna ljepotica", poručili su joj u komentarima.

Obožavatelji joj tepaju i zbog njezine vitke figure, a mnogi vjeruju kako bi i danas izgledala savršeno u slavnom kostimu od lateksa u kojem je utjelovila Ženu mačku u kultnom Burtonovu filmu o Batmanu iz 1992. godine.

Pfeiffer je glumila i u brojnim drugim filmskim hitovima, a jedno je vrijeme pauzirala od velikih ekrana kako bi se posvetila obitelji. Glumica, koja i danas ima ugled jedne od najboljih iz svojeg doba, glumi se ipak vratila prije nekoliko godina te je oduševila ulogama u filmovima "Čarobnjak za laži" i "Ubojstvo u Orient Expressu".

Inače, Michelle se dvaput udavala i prvi put je stala pred oltar s glumcem Peterom Hortonom 1981. godine. Par je često surađivao na filmskom platnu, no 1988. godine odlučili su se rastati zbog prevelike predanosti poslu. Nakon razvoda Pfeiffer je na filmskom festivalu u New Yorku upoznala glumca Fishera Stevensona, s kojim je u vezi bila tri godine. Ljubila je i Johna Malkovicha, a drugi put je stala pred oltar 1993. godine s producentom Davidom E. Kelleyjem, s kojim je i danas u braku. Par zajedno ima dvoje djece, sina Johna Henryja (26) i kćer Claudiju Rose (28)

1/27 >> Pogledaji ovu galeriju Vlatka Pokos Vlatka Pokos Vlatka Pokos Vlatka Pokos +22 Vlatka Pokos Celebrity Vlatka Pokos istaknula bujne grudi i figuru u bikiniju pa objavila niz zavodljivih fotki s plaže!

1/13 >> Pogledaji ovu galeriju Esma Karaselimović i Dženisa Pecotić Esma Karaselimović i Sean Connery Lana Jurčević - 2 Lana Jurčević - 1 +8 Lana Jurčević - 3 Celebrity Lana Jurčević pohvalila se svojom mamom od koje je naslijedila izgled, a nemamo je često priliku vidjeti!

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene