Što vi kažete?

Princ William okitio se još jednom titulom koja bi rijetko kome pala na pamet, a s njom se mnogi baš i ne slažu

Princ William - 1 Princ William - 1 Profimedia 1/31 >> Pogledaji ovu galeriju Princ William - 2 Vin Diesel Jason Statham Samuel L. Jackson Jeff Bezos Princ William - 4 Princ William - 3 Princ William - 2 Princ William i Kate Middleton Princ William +20 Princ William i princ George - 2 Galerija

Princ William jedan je od najpoznatijih muškaraca na svijetu te će nositi titulu kralja jednog dana, ali sada se može pohvaliti i još jednom titulom, a tiče se izgleda.

Princ William već ima nekoliko titula koje je dobio rođenjem i odmah nakon što je njegov otac postao kralj, no, on se sada može pohvaliti i još jednom.

Naime, marketinška agencija Reboot proglasila je Williama najseksi ćelavim muškarcem na svijetu za 2023. godinu. Popis se, navodno, temeljio na Google pretraživanjima ćelavih muškaraca s riječima "bez majice" ili "gol".

Da su mnogi htjeli vidjeti Williama u takvom izdanju najveća platforma za pretraživanje je odala, a William je s trona uspio skinuti najpoznatijeg ćelavca poslije njega, glumca Vina Diesela.

Inače, princ je tu titulu osvojio i 2021. godine, isto prema ovim parametrima.

Treće mjesto na ovogodišnjoj listi osvojio je Jason Statham, četvrti Samuel L. Jackson, a peti Jeff Bezos.

No, lista mnoge baš i nije oduševila pa su tako ljudi diljem društvenih mreža krenuti komentirati da je ovo nemoguće jer se u top 10 frajera ne nalaze Pitbull, Stanley Tucci, Christopher Meloni i brojni drugi.

Tko je vama od ovih pet muškaraca najzgodniji ćelavac?

  • Princ William
  • Vin Diesel
  • Jason Statham
  • Samuel L. Jackson
  • Jeff Bezos

Ukupno glasova:

1/16 >> Pogledaji ovu galeriju Kaos na koncertu Raste u Zagrebu Koncert Raste u Zagrebu Koncert Raste u Zagrebu Stefan Đurić Rasta +11 Stefan Đurić Rasta Celebrity Kaos ispred zagrebačkog kluba zbog koncerta srpskog repera: "Djeca su razočarano plakala, hrpa klinaca je bila očajna"

1/23 >> Pogledaji ovu galeriju Emmanuel i Brigitte Macron (Foto: Getty Images) Emmanuel i Brigitte Macron Emmanuel i Brigitte Macron - 2 Emmanuel i Brigitte Macron - 3 +18 Emmanuel i Brigitte Macron Celebrity Započeli su vezu kad je njoj bilo 40, a njemu samo 15 godina, ona mu je bila i učiteljica: "Užasavalo me što je on tako mlad, ali..."

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene