To nitko nije očekivao

Posljednji intervju Toše Proeskog ledi krv u žilama, samo nekoliko sati prije smrti začudio je sve javnim priznanjem: "Želim, ali ne mogu"

Toše Proeski Toše Proeski Davor Pongracic/Cropix 1/20 >> Pogledaji ovu galeriju Toše Proeski Toše Proeski Toše Proeski Toše Proeski Toše Proeski Toše Proeski Toše Proeski Toše Proeski - 2 Toše Proeski - 1 Andrijana Budimir i Toše Proeski (Foto: Facebook) +9 Toše Proeski - 2 Galerija

Toše Proeski svoj je posljednji intervju dao samo nekoliko sati prije nego što je izgubio život u tragičnoj nesreći na putu za Zagreb.

Jedan od omiljenih pjevača ovih prostora Toše Proeski život je izgubio prije 15 godina u tragičnoj automobilskoj nesreći pored Nove Gradiške, a samo nekoliko sati ranije dao je i svoj, nažalost, posljednji intervju.

Pogledaj i ovo Toše Proeski Osvanula na Instagramu Nikad viđena fotografija neprežaljenog Toše Proeskog rasplakala je njegove obožavatelje: "Zaspale su oči lijepe..."

Upravo je tada 26-godišnji Toše priznao kako ga popularnost umara i da mu teret slave teško pada, čak i da bi se volio povući iz javnosti. Bio je to prvi put da je javno progovorio o toj temi.

"Želim, ali ne mogu. Mašinerija me je stavila, kako kažu, u bubanj i gotovo. Nema povratka. Tražim oporavak od svakodnevnih intervjua, šminkanja, skidanja šminke, pakiranja. Putovanja u Zagreb, pa nazad, putovanje u Australiju. Pravim greške, kao svaki normalan čovjek, svakodnevno. Nisam bezgrešan, svetac niti anđeo, daleko sam od toga, ali sam daleko i od ružnih priča koje mi se pripisuju otkad sam poznat", požalio se tada Toše za Canal 5

Uz to je naglasio i kako bi volio imati djevojku koja neće biti s njim samo radi slave.

"Nije to ugodno. Ni novac, ni automobili niti išta drugo nije presudno za ljubav. Znam koje su prave vrijednosti. Želim takvu djevojku", priznao je Toše, a požalio se i na novostečena prijateljstva.

"To me jako spušta na zemlju. Ne vjerujem u nova prijateljstva jer sam imao loše iskustvo, sa starim prijateljima sam siguran. Želim u šetnju, u kupovinu, uvečer u kafić, ali ne mogu. Prije desetak dana šetao sam ispred izloga i shvatio da više od šest-sedam godina nisam izašao, prošetao se gradom i rekao: Ovo mi se sviđa. Ući ću i kupiti. Misliš da ne želim? Želim kao i svi normalni ljudi", zaključio je tada neraspoloženi Toše.

Tijekom posljednjih mjeseci života puno se pričalo o njegovoj ljubavi s rukometašicom Andrijanom Budimir, no pitanja i razgovore o njoj pokušao je izbjeći.

"Želim zaštititi barem jedan dio života. Često smo zajedno kao prijatelji. Vrijeme čini svoje. Ako bude novosti, obavijestit ću vas na vrijeme", izjavio je Toše.

Voditelji emisije u kojoj je gostovao na kraju su mu poželjeli sretan put u Zagreb, u kojem je trebao snimati nove spotove.

"Ti znaš koliko te volim. Zlato moje, čuvaj mi se. Nemoj dijeliti energiju na sve strane", rekla mu je voditeljica i izgrlila ga.

"Moram", kratko joj je na to odgovorio Toše. 

Posljednji Tošin intervju pogledajte OVDJE

1/23 >> Pogledaji ovu galeriju Dunja Jovanić Dunja Jovanić Dunja Jovanić - 1 Dunja Jovanić - 2 +18 Dunja Jovanić - 3 Celebrity Popularna Srpkinja na dodjelu nagrada došla bez hlača pa počastila fotografe savršenim pogledom!

1/14 >> Pogledaji ovu galeriju Vjekoslava Huljić Vjekoslava Huljić Vjekoslava Huljić Vjekoslava Huljić +9 In Magazin: Novi roman Vjekoslave Huljić - 10 Celebrity Vjekoslava Huljić u prozirnoj bluzi pokazala više od očekivanog i zaslužila titulu jedne od najzgodnijih hrvatskih baka!

 

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene