Nikad prežaljen

Fotografija nasmijanog Toše s roditeljima rasplakala je njegove obožavatelje, oni se od gubitka sina nikada nisu oporavili

Toše Proeski - 1 Toše Proeski - 1 PR 1/6 >> Pogledaji ovu galeriju Toše Proeski - 1 Toše Proeski - 1 Toše Proeski (Foto: AFP) Toše Proeski (Foto: AFP) Toše Proeski (Foto: Screenshot) +0 Toše Proeski (FOTO: Marko Prpic/PIXSELL) Galerija

Toše Proeski izgubio je život u tragičnoj prometnoj nesreći nedaleko od Nove Gradiške, kada mu je bilo samo 26 godina, a sada je na Instagramu isplivala njegova stara fotografijom na kojoj pozira s roditeljima.

Ove godine obilježit će se 15 godina od tragične smrti Toše Proeskog koji je izgubio život u prometnoj nesreći nedaleko od Nove Gradiške.

Pogledaj i ovo Toše Proeski Osvanula na Instagramu Nikad viđena fotografija neprežaljenog Toše Proeskog rasplakala je njegove obožavatelje: "Zaspale su oči lijepe..."

Makedonski slavuj imao je samo 26 godina kada je umro, a obožavatelji ga još nisu prežalili te i dalje čuvaju uspomenu na njega na društvenim mrežama.

Sada je na jednoj stranici na Instagramu isplivala fotografija na kojoj nasmijani Toše pozira sa svojim roditeljima, ocem Nikolom i mamom Dominikom, koji se nikada nisu oporavili od gubitka sina.

Fotografiju koja je rasplakala Tošine fanove pogledajte ovdje.

"Kad god ga čujem, zaboli me duša", "Puno mi je žao što ga više nema", "Počivao u miru", "Izuzetan talent, nažalost prerano nas je napustio", "Veliki gubitak, sjajan pjevač", "Tužan je to gubitak, a najveći za roditelje", neki su od brojnih komentara ispod fotke Toše iz roditelja, uz emotikone koji plaču i slomljena srca.

Podsjetimo, Toše je rođen 1981. godine, a iako je od malih nogu nastupao na makedonskim dječjim festivalima, karijeru je službeno započeo 2004. Snimio je brojne bezvremenske hitove i surađivao s velikim glazbenim imenima, a njegov život i karijera naglo su prekinuti 16. listopada 2007. godine.

1/6 >> Pogledaji ovu galeriju Anna Kournikova (Foto: Instagram) Enrique Iglesias, Anna Kournikova (Foto: Profimedia) Enrique Iglesias i Anna Kournikova (Foto: Getty Images) Enrique Iglesias, Anna Kournikova (FOTO: Getty) +1 Enrique Iglesias (Foto: Getty Images) Nekad i sad Prošlo je 20 godina od fatalnog poljupca pred kamerama koji im je promijenio život, odonda se o njima svašta šuškalo!

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene